Mehmet Özbek Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2018 2013 Dizel 115 bg aracım var.Sık sık yazılım ile ilgili haberler okuyorum.Açıkçası ilgimi çekiyor.Hem güç artışı hem de daha az yakıt.Ama endişelerim de var.Yazılımlı focus haberlerini de çok az görüyorum.Ecu sökülüp yazılım atılıyormuş.Yazılımlı araç kullanan var mı?Düşüncelerini paylaşırsa sevinirim.Tüm gurup üyelerine selamlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2018 Otomatik MesajBu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Mk3- Modifiye > Focus III > Ford Garajı > Mk3- Mekanik & Motor kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Kartal Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2018 Benim aracim 95 bg den 120 bg cikartdi ecufast e yaptirdim kullaniyorum sorun yasamadim ama mca larda vites gecislerinde biraz duman atma var yaptirmak isterseniz istanbul dudulludayim yardimci olurum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Okutan Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2018 02.06.2018 - 01:17 tarihinde, Barış Kartal yazdı: Benim aracim 95 bg den 120 bg cikartdi ecufast e yaptirdim kullaniyorum sorun yasamadim ama mca larda vites gecislerinde biraz duman atma var yaptirmak isterseniz istanbul dudulludayim yardimci olurum 95 ten 115 e falan çıkaramıyormuyuz..illa 125 mi olmalı..dumandan kasıt çok aşırı mı duman atıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdinç Öz Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2018 95 beygirlere direk atılamıyor diyorlardı sizinki nasıl oldu beyini açtılarmı yoksa kablo ile direk atabildilermi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Kartal Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2018 beyin acma kablo modul ekleme yok garanti dışı kalma yok aracin verileri okunur ve ona gore araciniza zarar vermicek yakitini düşürecek ve guzel performans verecek sekilde araciniza ozel olarak muhendis tarafindan yazilim yapilir ve cihazla araciniza uygulanir 60 km yol gittikden sonra araciniza tamamen uyum saglar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Gürkay Bostancı Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2018 Performansın artması tamam da performans artarken yakıt tüketiminin düşmesi olayına hiç anlam veremiyorum nasıl oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2018 Focusta direk obd den yazilim atilmiyor biliyorum. Beyin sökülmesi lazim demisdi ecufast Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2018 23 saat önce, Hasan Gürkay Bostancı yazdı: Performansın artması tamam da performans artarken yakıt tüketiminin düşmesi olayına hiç anlam veremiyorum nasıl oluyor. Yalan ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2018 12 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: Yalan ? Gerçek la... yazılım attım benim cebe bşey dokunmadı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2018 18 saat önce, Onur Sezgin yazdı: Gerçek la... yazılım attım benim cebe bşey dokunmadı ? bende de ekstra tüketim olmadı. ama yakıtın düşmesi olayı yalaaaaan ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2018 19 saat önce, BulentGulsahin yazdı: Focusta direk obd den yazilim atilmiyor biliyorum. Beyin sökülmesi lazim demisdi ecufast Dizel Focus larda atılamıyordu. Belki çözmüşlerdir artık atılıyordur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2018 Bir saat önce, Doğan Kurban yazdı: Dizel Focus larda atılamıyordu. Belki çözmüşlerdir artık atılıyordur. bazı firmalar obd üzerinden atıyor beyin açılmadan ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Can Hati Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2018 01.06.2018 - 02:04 tarihinde, Mehmet Özbek yazdı: 2013 Dizel 115 bg aracım var.Sık sık yazılım ile ilgili haberler okuyorum.Açıkçası ilgimi çekiyor.Hem güç artışı hem de daha az yakıt.Ama endişelerim de var.Yazılımlı focus haberlerini de çok az görüyorum.Ecu sökülüp yazılım atılıyormuş.Yazılımlı araç kullanan var mı?Düşüncelerini paylaşırsa sevinirim.Tüm gurup üyelerine selamlar. 3 aydır kullanıyorum ve 135-140 hp arası bir güç alıyorum. Memnunmuyum? Evet. Yakıt sarfiyatı normalden biraz daha düştü. Aldığınız güç aracı çok keyifli bir hale getiriyor. Şu sıralar egr ve enjektörlerle ilgili küçük bir sorunum var fakat bunun yazılımdan kaynaklandığını düşünmüyorum. Beyin sökme işlemi yapılmıyor. OBD üzerinden atılıyor. Ben EcuNation firmasına yaptırdım. Tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap