Tayfun Yaman Oluşturma zamanı: Haziran 1, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 1, 2018 Büyük buluşmada hediye kazanan Teoman SARAÇ Beyin aracına pasta cila işlemini yapmış bulunmaktayız. Kazasız, belasız, keyifli sürüşler dileriz. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2018 Bugün hediye olarak kazandığım pasta - cila yapıldı. @Tayfun Yaman beye ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim. Resim çekemedik hem acelemden dolayı hemde beyaz arabada o ışığı yakalayamadığım için fotoğraf yok ? ama maşallah baya uğraşmışlar. Teşekkürler kendilerine... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2018 19 dakika önce, Teoman S. yazdı: fotoğraf yok Sen öyle san ? 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2018 5 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Sen öyle san ? OMG ben şok ? iftar yetişme derken aceleden atladım. Ayrıca forumda görmemişim. Tekrar teşekkürler... @Tayfun YamanBey 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tayfun Yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2018 13 saat önce, Teoman S. yazdı: OMG ben şok ? iftar yetişme derken aceleden atladım. Ayrıca forumda görmemişim. Tekrar teşekkürler... @Tayfun YamanBey Rica ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap