İbrahim Atlı Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2018 Ben de Focus Scti hakkında bilgi istiyorum. Bu aracın titanyum paketi forumda kimlerde var? Ve hangisini ikna edebilirim aracı bana satması için? Kimsenin satmaya niyeti yok sanırım, ama dozunda ısrar işe yarayabilir belki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2018 2 saat önce, İbrahim Atlı yazdı: Ben de Focus Scti hakkında bilgi istiyorum. Bu aracın titanyum paketi forumda kimlerde var? Ve hangisini ikna edebilirim aracı bana satması için? Kimsenin satmaya niyeti yok sanırım, ama dozunda ısrar işe yarayabilir belki. Bu araç sadece Titanium ile satıldı zaten. Üye arama bölümünden bu tür bilgileri girerek arama yapmak mümkün. Ama bu şekilde forumda araba alınır mı? İlk kez duydum. Alınıklar kısmına net şekilde yazılıp beklenebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Perperek Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2018 (düzenlendi) 7 saat önce, İbrahim Atlı yazdı: Ben de Focus Scti hakkında bilgi istiyorum. Bu aracın titanyum paketi forumda kimlerde var? Ve hangisini ikna edebilirim aracı bana satması için? Kimsenin satmaya niyeti yok sanırım, ama dozunda ısrar işe yarayabilir belki. Ben 3 yıl önce ikinci el almıştım halen kullanıyorum, temmuz ayında serviste bültendeki genleşme kabı ve su seviye sensörü işleri yapıldı, gayet memnunum keyifli araç. Ekim 24, 2018 Tamer Perperek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap