Erkin G. Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2018 Kusra bakmayın Yakup Bey acemiliğime verin. Orjinal panel var ama eski sony panellerde olduğu gibi parlak siyah yerine mat gri demek istemiştim. Göz doktoru konusunda haklı olabilirsiniz :). Murat Beyin isteği üzerine az önce çektiğim resmi ekliyorum. Ön konsol yola bakınca göz almıyor fakat styledaki ekran biraz ileride olduğu için özellikle de radyo açıkken mavi arka plan çok gözü alıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdem B. Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2018 Mk5 Mondeo Style pakette ekranı kapatmanın bir yolu var mıdır peki? Disp. tuşu yok diye hatırlıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2018 4 dakika önce, Erdem B. yazdı: Mk5 Mondeo Style pakette ekranı kapatmanın bir yolu var mıdır peki? Disp. tuşu yok diye hatırlıyorum Onlar göz hizasında olmadığı için koymamışlardır, düğmesi yok en azından. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdem B. Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2018 Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Onlar göz hizasında olmadığı için koymamışlardır, düğmesi yok en azından. Yok zaten göz alması gibi bir durum söz konusu değil, kafama takılıyordu hep konuyu görünce de sormadan edemedim. Teşekkür ederim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkin G. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2018 Peki 2017 makyajlı kugaya, eski modellerdeki sony konsol uyumlu olur mu acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap