Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Aracım 2015 1.5 tdci pws. Özellikle dur kalk trafiklerde frene bastığımda, araç tam durmadan, 5-10km hızla hareket halindeyken frenden ayağımı çeker çekmez gaza hiç dokunmadığım halde araç kendini aniden ileri atıyor ve bu sırada bir kütleme sesi geliyor. Acaba bu şanzımanla ilgili bir sorun mudur? Frene basmadan bu hızlarda giderken gaza basarsam böyle bir durum oluşmuyor.
Soru
Erkan C
Aracım 2015 1.5 tdci pws. Özellikle dur kalk trafiklerde frene bastığımda, araç tam durmadan, 5-10km hızla hareket halindeyken frenden ayağımı çeker çekmez gaza hiç dokunmadığım halde araç kendini aniden ileri atıyor ve bu sırada bir kütleme sesi geliyor. Acaba bu şanzımanla ilgili bir sorun mudur? Frene basmadan bu hızlarda giderken gaza basarsam böyle bir durum oluşmuyor.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
9
5
5
4
Popular Days
Haz 12
8
Haz 13
6
Tem 3
6
Haz 18
6
Top Posters For This Question
Adem Kazıl 9 posts
Servet Ö. 5 posts
Erkan C 5 posts
Erhan GÜLER 4 posts
Popular Days
Haz 12 2018
8 posts
Haz 13 2018
6 posts
Tem 3 2018
6 posts
Haz 18 2018
6 posts
Popular Posts
Servet Ö.
Ses geliyor dediğiniz için bence şanzıman yada kulakları. Frenden ayağınızı çeker çekmez hızı korumak adına kendi kendine gaz verir ama küt sesi normal değil.
Adem Kazıl
mantıklı çünkü genellikle sabah çalıştırmalarında geliyor kütleme , gün içi kullanımlarda olmuyor, servisin bana verdiği 2017 model 15 bin km deki arabada bile vardı bu kütleme sesi.
Göksel Yaman
Kimse sorun yaşamıyorum diye konu açmaz. Zaten pek anlamıda olmaz. Belki 10.000 kullanıcıdan 2 kişinin bir şikayeti olur. Sorunlu gibi gelir. --5 dakika sonra eklendi-- Ben forumda devamlı
Bu soruda 31 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap