Adem Ödekbaş Oluşturma zamanı: Haziran 12, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 12, 2018 Merhabalar arkadaşlar , Platforma yeni katıldım hatalarım için şimdiden özür dilerim , yardımlarınıza ihtiyacım var. 1 ay içerisinde 2 adet focus mk3 aldım. İlk aldığım pert arabayı galeri bana kaptırdı 8 bin tl zarar ederek geri verdim. 2 Şahısdan ankaradan aldım , ama araçda 2 hafta içerisinde radyotör su deposundan su eksilttiğini fark ettim. Yetkili servise gittim ve motor kapağı contası yandığını iddaa ediyorlar . Hararet göstergem tam ortada ne yükseliyor nede düşüyor araç ısındıktan ve kilometre yaptıktan sonra. Ama devamlı su eksiltmeyi yapıyor ; dopa alt kısmında ıslaklık yok fakat bir şekilde motor bloğu yada devirdaimde de ıslaklık yok. Sağ camurluk plastiğinden bir ıslaklık mevcut. Servis conta yanığı diyor BOSCH CAR servisi su deposu arızalı dedi ! Sizce nedir kafayı yicem , 1 ay önce aynı model arabada zarar ettim zaten buna da motor yaptıracak olursam benzin döküp yakacam . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2018 (düzenlendi) 17 dakika önce, Adem Ödekbaş yazdı: Çamurluk plastiğinden bir ıslaklık mevcu Soğutma sıvısı haznesinin altına baktınız mı? Islaklık var mı? Haziran 12, 2018 Ramazan D. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2018 benzinlilerde genleşme kabı sorunu var acak dizelde hiç duymadım. cs-motor test diye bir şey denemiştim ben sağlıklı kullanamadım ancak mantıklı bir şeydi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Adem Ödekbaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2018 2 saat önce, Ramazan D. yazdı: Soğutma sıvısı haznesinin altına baktınız mı? Islaklık var mı? Kontrol Ettim Sıcakkende soğukkende herhangibir ıslaklık yok ama sıvı sağ camurluk plastiğinden iç tarafta bariz gözüküyor o ıslaklığın ve su eksiltmenin sebebini bulamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ANIL Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2018 Sağ çamurluktaysa ıslaklık soğutma suyu kabının oralardan bir yerden kaçak var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Adem Ödekbaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2018 Avrupa yakasında bu derdime çare olacak iyi bir usta varmı baktırabileceğim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 BurakHAN Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2018 Motor sıcakken çalışırken yavaşça genleşme kabının kapağını açın su yukarı doğru çıkacaktır. Oradaki küçük hava deliğinden dışarı su atıyor mu atıyorsa genleşme kabı sorunludur. Aynı sorun benim başıma geldiğinde kabı değiştirerek çözmüştüm. Ama test etmeden denemeyin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 MustafaCelik Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2018 Adem bey merhaba, Aracınız su eksiltme problemi yapıyor ise conta yanığı olma ihtimali çok yüksek .benim aracımda hiçbir problem yoktu sadece su haznesinde hava basıncından kaynaklı su eksiltme problemi vardı tecrübeli bir usta sayesinde motor zarar görmeden conta değişimi yaptırdım.Conta yandığı için hava problemi meydana geliyormuş.Motorun conta değişimini ve motor blok kontrolünü yaptırmanızı tavsiye ederim.iyi günler dilerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Adem Ödekbaş
Merhabalar arkadaşlar ,
Platforma yeni katıldım hatalarım için şimdiden özür dilerim , yardımlarınıza ihtiyacım var.
1 ay içerisinde 2 adet focus mk3 aldım.
İlk aldığım pert arabayı galeri bana kaptırdı 8 bin tl zarar ederek geri verdim.
2 Şahısdan ankaradan aldım , ama araçda 2 hafta içerisinde radyotör su deposundan su eksilttiğini fark ettim.
Yetkili servise gittim ve motor kapağı contası yandığını iddaa ediyorlar .
Hararet göstergem tam ortada ne yükseliyor nede düşüyor araç ısındıktan ve kilometre yaptıktan sonra.
Ama devamlı su eksiltmeyi yapıyor ; dopa alt kısmında ıslaklık yok fakat bir şekilde motor bloğu yada devirdaimde de ıslaklık yok.
Sağ camurluk plastiğinden bir ıslaklık mevcut.
Servis conta yanığı diyor BOSCH CAR servisi su deposu arızalı dedi !
Sizce nedir kafayı yicem , 1 ay önce aynı model arabada zarar ettim zaten buna da motor yaptıracak olursam benzin döküp yakacam .
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap