Oğuzkaan Kutlu Oluşturma zamanı: Haziran 14, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 14, 2018 Beyler selamın aleyküm arac 2007 model 1.6 tdci collection focus 100 ile 120 ile giderken gaza basilinca araba titremeye basliyor ayagini gazdan cekince hicbir titreme olmuyor arac titrerken direksiyon asla titremiyor sizce sıkıntı nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2018 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2018 Sadece gaza basıldığında yapıyorsa akslardan olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet oktay Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2018 Merhaba araştırmalarım sonucunda bu konuyu kendi sorunuma çok yakın buldum. Son 1 aydır uzun ve dik bir yolda 100-120-130 km hızlarda seyir ederken araba komple titremeye başlıyor. Ama zangır zangır. Ben alıştım ama Yanımda biri varsa korkuyor. O derece. 6 dan 5 e de düşsem aynı titreme oluyor. Düz yolda ya da yokuş aşağı da olmuyor. İnternetten çok aradım aks, aks lalesi, volan gibi cevaplar buldum. Bir sürü tespit var ama onları eledim. Mesela lastik, rot-balans, direksiyon durumunu düşünerek. Fikir verebilir misiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Oğuzkaan Kutlu
Beyler selamın aleyküm arac 2007 model 1.6 tdci collection focus 100 ile 120 ile giderken gaza basilinca araba titremeye basliyor ayagini gazdan cekince hicbir titreme olmuyor arac titrerken direksiyon asla titremiyor sizce sıkıntı nedir?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 3 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap