Mustafa Veli Oluşturma zamanı: Haziran 18, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 18, 2018 Yeni olduğum için bilmiyorum ama eğer yasaksa bu konuyu silerim.Bİzim arabanın plakası özel konu başlığındaki gibi CCC plaka şimdi ben netden araştırdım pek bilgi bulamadım ama 15-20bin civarı yapıyormuş galiba bu konu hakkında bilgisi olan varmı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2018 Özel derken mesela XX ccc XX gibi ortası özel manasında mı? Alıcısına göre değişir, kimisi için çok önemli plakanın ne olduğu, kimisi için hiç bir önemi yok. Zamanında haberlere Demet Akalın'ın DA plaka için 15.000 tl verdiği çıkmıştı, seçim öncesi belki para eder kim bilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Dilmen Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2018 18 saat önce, Mustafa Veli yazdı: Yeni olduğum için bilmiyorum ama eğer yasaksa bu konuyu silerim.Bİzim arabanın plakası özel konu başlığındaki gibi CCC plaka şimdi ben netden araştırdım pek bilgi bulamadım ama 15-20bin civarı yapıyormuş galiba bu konu hakkında bilgisi olan varmı ? Mustafa kardeşim. CCC plaka hakikaten güzel ve özel bir plaka ama bir mana ifade etmesi lazım. Mesela Wv cc si olan biri için belki anlamlı olabilir yada başka bir çağrışımı olan için. Meraklısını bulabilirseniz elbette para eder. Alt üst limit yok. 500 veren de çıkabilir 5000 10000 de. Mesela CEM plaka olsa ben zamanında 5000 TL vermiştim. ? Yine verebilirim. Zira aldıktan sonra da meraklısına satabiliyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2018 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ozel-plaka-34-ccc-83-576152135/detay Bir adet buldum. Bu aracı emsallerle karşılaştırıp fiyat çıkartabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Veli Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2018 tmm saolun anladım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap