H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2018 Herkese selam sizce bu ürün orijinal mi sahte mi? sj4000 4k Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 11.10.2018 - 20:19 tarihinde, H. Cenk yazdı: Herkese selam sizce bu ürün orijinal mi sahte mi? sj4000 4k ben bunu almazdım abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 Bir saat önce, Olcay Sert yazdı: ben bunu almazdım abi Şunu alır mıydın Eken H9R Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 48 dakika önce, H. Cenk yazdı: Şunu alır mıydın Eken H9R eken günlük güneşli havada çok iyi abi. sen bunu ne amaçlı alıyorsun? bisiklete takayımda çekeyim diye mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 Bir saat önce, Olcay Sert yazdı: eken günlük güneşli havada çok iyi abi. sen bunu ne amaçlı alıyorsun? bisiklete takayımda çekeyim diye mi yess --0 dakika sonra eklendi-- peki ne alırdın? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 2 dakika önce, H. Cenk yazdı: yess --0 dakika sonra eklendi-- peki ne alırdın? Tüpten izle abi güneşi karşına alınca nasıl görüntüsü, patlıyor mu vs. Belli ki ucuz yollu arama yapıyorsun hepsi az çok işini görür. 4K olmasına bile gerek yok aslında kaliteli sensör + 1080 benim tercihim olur. 2.el GoPro 3 veya 4 baktım ama yine bunların 2 katı fiyatı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 2 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Tüpten izle abi güneşi karşına alınca nasıl görüntüsü, patlıyor mu vs. Belli ki ucuz yollu arama yapıyorsun hepsi az çok işini görür. 4K olmasına bile gerek yok aslında kaliteli sensör + 1080 benim tercihim olur. 2.el GoPro 3 veya 4 baktım ama yine bunların 2 katı fiyatı. maalesef Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 10 dakika önce, H. Cenk yazdı: maalesef Sabri'de bundan vardı, iyiydi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2018 13.10.2018 - 11:14 tarihinde, H. Cenk yazdı: yess --0 dakika sonra eklendi-- peki ne alırdın? şaomi bu konuda iyi yazılım kısmına iyi ama azcık pahalı eken fiyat performans ürünü bence. youtube da özellikle yol videolarına bak abi memnun kalırsan alırsın not: eken yazılımını ruslar yapıyor diye söylenti var --1 dakika sonra eklendi-- 13.10.2018 - 11:20 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: kaliteli sensör + 1080 hatta bence çok önemli değilse yüksek fps 720p daha iyi. 4k çekince arşivde tutması bile işkence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2018 taşınabilir bluetooth hoparlör önerisi olan var mı? 300 tl civarı...evde kullanmalık... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2018 2 saat önce, Onur Sezgin yazdı: taşınabilir bluetooth hoparlör önerisi olan var mı? 300 tl civarı...evde kullanmalık... Jbl go+ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2018 7 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Jbl go+ Kullanıyor musun? Odada eski sistem üstüne telefon takıp şarj eden cinsinden var bose... balkonda falan telefon yetmiyor sanki... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2018 24 dakika önce, Onur Sezgin yazdı: Kullanıyor musun? Odada eski sistem üstüne telefon takıp şarj eden cinsinden var bose... balkonda falan telefon yetmiyor sanki... Benim kuzen de var, yazın 1 hafta kullandık sahilde falan. Baya iyiydi. Kendisi de memnundu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2018 39 dakika önce, Onur Sezgin yazdı: Kullanıyor musun? Odada eski sistem üstüne telefon takıp şarj eden cinsinden var bose... balkonda falan telefon yetmiyor sanki... Mediamarkt'a filan gidip favori şarkılarını tek tek bağlanıp denemeli. Go'nun bir küçüğü vardı eliptik olan, su da geçirmiyordu sanki, ses performansı da fena değildi. Bir de ne kadar bass istediğin de mühim tabi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2018 5 dakika önce, Mertcan Çelik yazdı: Mediamarkt'a filan gidip favori şarkılarını tek tek bağlanıp denemeli. Go'nun bir küçüğü vardı eliptik olan, su da geçirmiyordu sanki, ses performansı da fena değildi. Bir de ne kadar bass istediğin de mühim tabi. Mediamarkt ne arar la balıkesirde ? son zamanlarda ceylan erteme sardım... ama rock da hippop da dinliyorum... türkü de... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap