Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2019 Evdeki avizedeki 3 adet led ampul az ışık verdiği için yeni 3 tane led ampul aldım. Taktım çalışmadı. Yeni aldıklarıma birini çıkarıp eskisini yenilerden biri cılız olsada yanıyor. Değiştire değiştire Bir tanesine eskisini taktığımda yeni 2 tanesi ve eski bir tanesi toplam 3 de yanıyor. Bu işin mantığını bir türlü anlamadım. Eskileri cata markaydı yemi aldıklarım tekzen den aldığım tekfen markalar. . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2019 4 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Evdeki avizedeki 3 adet led ampul az ışık verdiği için yeni 3 tane led ampul aldım. Taktım çalışmadı. Yeni aldıklarıma birini çıkarıp eskisini yenilerden biri cılız olsada yanıyor. Değiştire değiştire Bir tanesine eskisini taktığımda yeni 2 tanesi ve eski bir tanesi toplam 3 de yanıyor. Bu işin mantığını bir türlü anlamadım. Eskileri cata markaydı yemi aldıklarım tekzen den aldığım tekfen markalar. . Abi onlar trafolu mu ne oluyor belli güçte alıp takmak veya onu değiştirmek gerekiyor diye biliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2019 Eskileri cata sorunsuz çalışıyorlardı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2019 1 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Eskileri cata sorunsuz çalışıyorlardı. cata yada ack güvenilir firmalar diğerleriyle yüksek miktarlı çalışmadım yorum yapamayacağım oviled mi ne vardı 50 taneden 8 bozuk çıkmıştı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2019 Yeni aldıklarımda bozuk değil bir tanesi cata takınca hepsi yanıyor. 3 nü tekfen takarsa bir tanesi çok cılız yanıyor. Diğerleri yanmıyor. O cılız yanan duya cata lamba takınca 3 üde yanıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2019 22 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Yeni aldıklarımda bozuk değil bir tanesi cata takınca hepsi yanıyor. 3 nü tekfen takarsa bir tanesi çok cılız yanıyor. Diğerleri yanmıyor. O cılız yanan duya cata lamba takınca 3 üde yanıyor. ilginç ama sorunu çözmüşsün buda başarı. 10.000 saat elleme bence bknz mühendis kafası çalışıyorsa elleme ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2019 6s plus var. Karşı tarafın sesi az gelmeye başladı... kaç para masraf çıkartacak bana bu? ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2019 30 dakika önce, Onur Sezgin yazdı: 6s plus var. Karşı tarafın sesi az gelmeye başladı... kaç para masraf çıkartacak bana bu? ? Söyle bağırsınlar. Sana ne masraf çıkacak ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2019 Bir saat önce, Serdar Eryürekli yazdı: Söyle bağırsınlar. Sana ne masraf çıkacak ? Kapatıyorlar ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2019 2 saat önce, Onur Sezgin yazdı: 6s plus var. Karşı tarafın sesi az gelmeye başladı... kaç para masraf çıkartacak bana bu? ? https://www.ifixit.com/Store/iPhone/iPhone-6s-Plus-Earpiece-Speaker/IF315-005-4 https://urun.n11.com/diger-yedek-parca/iphone-6s-plus-ic-kulaklik-earpiece-speaker-P245483881 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2019 2 saat önce, Onur Sezgin yazdı: 6s plus var. Karşı tarafın sesi az gelmeye başladı... kaç para masraf çıkartacak bana bu? ? hoparlörü temizle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2019 3 saat önce, Onur Sezgin yazdı: 6s plus var. Karşı tarafın sesi az gelmeye başladı... kaç para masraf çıkartacak bana bu? ? 1 -filtre cok kirlendiyse temizlenmesi lazim. Temizlenemeyecek durumdaysa degismeli Ucuz pahali birsey degil. 2 - ic kulaklik spekar bozulmustur. Yakup paylasmis fiyatini.. El isciligi varsa kolay yoksa girisme. Es kasa ekran filmini vs koparirsan ekran cöp olur. Dis fircasiyla temizlemeye calis düzelmezse.. Oncelkle 1 sonra 2. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2019 14 saat önce, okan ali yazdı: 1 -filtre cok kirlendiyse temizlenmesi lazim. Temizlenemeyecek durumdaysa degismeli Ucuz pahali birsey degil. 2 - ic kulaklik spekar bozulmustur. Yakup paylasmis fiyatini.. El isciligi varsa kolay yoksa girisme. Es kasa ekran filmini vs koparirsan ekran cöp olur. Dis fircasiyla temizlemeye calis düzelmezse.. Oncelkle 1 sonra 2. Daha önce iphone5 bataryası değiştirmiştim ama şimdi uğraşamam sanırım. 2020 de değiştiririm diye düşünüyordum bunu. Para da harcamak istemiyorum buna. Bataryası ölü bide... powerbank ile dolaşıyorum ? kulaklıkla kullanırım belki... biraz daha dayansa iyi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2019 Operatörüm vodafone, telefonum google androidi. bugün yurt dışı bir yere ödemem yapmam lazımdı. bana google pay ile ödeme zorunlu dedi ve ya kredi kartı ya da vodafone pay ile öde dedi. kart numarası vermeyeyim diye vodafone pay tercih ettim. -Şimdi bu ilk faturaya yansıyacak değil mi ? -Ekstra vergi, komisyon vs olacak mı ? Kredi kartı ile ödesem hiç vergi olmayacaktı mesela.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2019 3.12.2018 - 10:10 tarihinde, H. Cenk yazdı: Şu ucuz çin malı dandik akıllı saatler hk bilgisi tecrübesi olan var mı? 100 TL nin altındalar. Bizim küçüğün 1-2 arkadaşında varmış. Bunda GPS yok (SIM kart da yok) ama insanlar çocuklarının buluduğu yeri takip edebildiklerini söylüyor. Çocuğun telefonu var ama derslerde alıp kutıuya koyuyorlar . mesela BT ile telefonu buna bağlayıp mesaj alıp verme vs yapılabiliyor mu. Mesela şu: Case4u DZ09 Saatte son durum nedir abi? GPS'i ebeveynin de takip edebileceği çalışan bir şey var mı? :))) --1 dakika sonra eklendi-- 26.02.2019 - 19:33 tarihinde, H. Cenk yazdı: -Şimdi bu ilk faturaya yansıyacak değil mi ? -Ekstra vergi, komisyon vs olacak mı ? Kredi kartı ile ödesem hiç vergi olmayacaktı mesela.. İlk faturaya yansımıştır herhalde ve kredi kartı gibi ufaktan komisyon olmuştur diye tahmin ediyorum veya zaten yüksek kur ile çarpmışlardır sanırım. Hangisi doğru acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap