Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Abicim araç fabrikadan çıkar çıkmaz direk bizim kullanımımıza sunulmuyor ki. Her araç tek tek kontrol ediliyor yetkililer tarafından. Mekaniği, Kaportası, İç trimleri, Elektronik aksamları. Ok logosu vurulmadan araçlar tırlara yüklenmiyor. Ford gibi dünyanın en önde gelen firmalarından biri Chery standartlarında bir işçiliğe sahip araca OK logosu vurdurturmu ? İllaki farklar olacaktır ancak farkları emin olun hissetmeyeceksiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Abicim araç fabrikadan çıkar çıkmaz direk bizim kullanımımıza sunulmuyor ki. Her araç tek tek kontrol ediliyor yetkililer tarafından. Mekaniği, Kaportası, İç trimleri, Elektronik aksamları. Ok logosu vurulmadan araçlar tırlara yüklenmiyor. Ford gibi dünyanın en önde gelen firmalarından biri Chery standartlarında bir işçiliğe sahip araca OK logosu vurdurturmu ? İllaki farklar olacaktır ancak farkları emin olun hissetmeyeceksiniz. Yani diyorsun ki Çin Malı Focus acıtmadan alınacak... Eh.Öyle olsun bakalım.Ama arkadaki Jettacı Çin malı Focus işte diye küçümserse ne olcak peki? Valla ben Focusu alırken yine de seçicem o zaman ,Made in Prc yazanı almıciim...Çinlilere vermek(parayı) istemiyorum,banane illede alman olsun... Bu arada Chery'de baktım geçen gün..Güzel olmayan,asık suratlı bir hatun vardı satış elemanı,beğenmedim,elektrik alamadım,o yüzden de almıciim Chery'i,yoksa çin malı olduğundan diil yani..Ehehehhhüüü.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Yani diyorsun ki Çin Malı Focus acıtmadan alınacak... Eh.Öyle olsun bakalım.Ama arkadaki Jettacı Çin malı Focus işte diye küçümserse ne olcak peki? Valla ben Focusu alırken yine de seçicem o zaman ,Made in Prc yazanı almıciim...Çinlilere vermek(parayı) istemiyorum,banane illede alman olsun... Bu arada Chery'de baktım geçen gün..Güzel olmayan,asık suratlı bir hatun vardı satış elemanı,beğenmedim,elektrik alamadım,o yüzden de almıciim Chery'i,yoksa çin malı olduğundan diil yani..Ehehehhhüüü.... Senin çin mallarını niye istemediğin belli oldu, çekik gözlü uzakdoğulu hatunlar ilgi alanına girmiyor anlaşılan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Senin çin mallarını niye istemediğin belli oldu, çekik gözlü uzakdoğulu hatunlar ilgi alanına girmiyor anlaşılan Olur muuuu,aslında fantezim olur Çin arabaları!!!(Gözetim altında olduğumdan böyle diyorum,sen anla artık:)) Özellikle "Liseli" kıyafeti boyalı !! Çin ve Japon "Arabalarına" bayılırım ... ....Ehehehehhüüüü.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Yani diyorsun ki Çin Malı Focus acıtmadan alınacak... Eh.Öyle olsun bakalım.Ama arkadaki Jettacı Çin malı Focus işte diye küçümserse ne olcak peki? Valla ben Focusu alırken yine de seçicem o zaman ,Made in Prc yazanı almıciim...Çinlilere vermek(parayı) istemiyorum,banane illede alman olsun... Bu arada Chery'de baktım geçen gün..Güzel olmayan,asık suratlı bir hatun vardı satış elemanı,beğenmedim,elektrik alamadım,o yüzden de almıciim Chery'i,yoksa çin malı olduğundan diil yani..Ehehehhhüüü.... merak etme abicim Jetta ilk viraja kadar gelir peşinden Ondan sonra Focus kalitesini gösterir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Diğer başlıkda dediğim hayal kırıklığı cümlesi ; Test aracının olmamasıydı Yarın diğer bayilere bakacaz artık Napalım Ama karşınızda Ecoboost Candy Red HB focus duruyor Son resimlerde ise daha showroom'a giremeyen Stil+Plus paketli bir Gri Sedan mevcut. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren_Öztürk Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Emeğine sağlık fotoğraflar süper Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Teşekkürler ecoboostun iç mekanda bir farklılık var mı?Birde pazarlık yapabildiniz mi hiç?Burdakiler 1 kuruş inmiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Şu makinanın yolda gidişini çok merak ediyorum. Acaba gazı köklediğimizde turbonun ıslığı nasıl gelecek kulağa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Ellerin dert görmesin Yakup. Cand Red çok güzel görünüyor.Galiba rengim netleşti.. Yalnız araba kalite kokuyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 evet ya cok güzelmiş maşallah kırmızı .......alan ne şanslı...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Resimler için sağol. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Yakup yoluma taş koyuyorsun F3 ü aklıma sokuyorsun izdivacıma engel olacaksın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Emeğine sağlık fotoğraflar süper Rica ederim , seninde dostum. Teşekkürler ecoboostun iç mekanda bir farklılık var mı?Birde pazarlık yapabildiniz mi hiç?Burdakiler 1 kuruş inmiyor. Fiyat için daha erken fakat 51 bin TL'ye bu aracı alabilirim. Şu makinanın yolda gidişini çok merak ediyorum. Acaba gazı köklediğimizde turbonun ıslığı nasıl gelecek kulağa çok iyi gidiyor.Özel ses sistemini duydun değil mi ? Ford'a özgü eski ST sesleri için ek parça mevcut. Ellerin dert görmesin Yakup. Cand Red çok güzel görünüyor.Galiba rengim netleşti.. Yalnız araba kalite kokuyor.. Rica ederim abicim..Araç çok güzel. evet ya cok güzelmiş maşallah kırmızı .......alan ne şanslı...... Evet Yakup yoluma taş koyuyorsun F3 ü aklıma sokuyorsun izdivacıma engel olacaksın Sen yoksa bu yaşta kendini mi yakacaksın F3 al Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Resimler için sağol. Rica ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap