Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Bu sanki colorado kırmızı gibi duruyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 10.05.2011 - 20:03 tarihinde, ROCKERROLLER yazdı: Bu sanki colorado kırmızı gibi duruyor Daha özel ayrıntıları da var elimde.. Ama öyle diyorsan öyledir sayın roccker This car is a Candy Red.Belgeleri elimde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 10.05.2011 - 20:11 tarihinde, uA_Y_C_A yazdı: Daha özel ayrıntıları da var elimde.. Ama öyle diyorsan öyledir sayın roccker This car is a Candy Red.Belgeleri elimde Yok fotolarda renk öyle çıkmıştır sana güvenimiz tam sayın admin...Ben candy redi tan otoda gördüm ama beni çok etkilemedi,belkide araba style donanımlı olduğu içindir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Good Car..Bir farklı parlıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 teşekkürler... en kısa zamanda test yorumlarını da bekliyoruz.. ecoboostta eksoz krom kaplı ve tek mi, çift mi.. resimlerde tek gibi sanki.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Ooo bende uzuluyorumdum krom değil diye Aslan Ecoboost yine ayrı olacak hepsinden. Dün dikkat etmemiştim. Tek çıkış tek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 iki olsa daha tatlı olacaktı ama.. buna da şükür.. farların içi karartılmış değilmi.. birde bunun üzerine x paket oturursa harika olacak.. ben film falan sevmem ama bu orijinal karartılmış arka camlar kalite gösteriyor arabayı vesselam ... xpaket görenimiz olmadı daha sanırım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 arka yanlarda sensör niye yok? ben mi göremedim.. ön yanda var ama.. otomatik park için gerekmiyor demekki arka yana.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 kaput altı yalıtım keçesi de var sanırım... dışarıya hiç ses çıkmıyodur ecoboosttan.. tısıl tısıl bebek gibi... yavrum turbo, basınca da ne gider ama.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Kaput altı tüm motorlarda mevcut. Yeterlidir sensör heralde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 11.05.2011 - 08:42 tarihinde, fenkli yazdı: iki olsa daha tatlı olacaktı ama.. buna da şükür.. farların içi karartılmış değilmi.. birde bunun üzerine x paket oturursa harika olacak.. ben film falan sevmem ama bu orijinal karartılmış arka camlar kalite gösteriyor arabayı vesselam ... xpaket görenimiz olmadı daha sanırım.. Ben X Paket Sedan Siyah gördüm ama Sunroof yoktu..Birde eksoztu paslanmış gibiydi benim gördüğümün ve 115 ps dizeldi..Fotolarını ve yorumlarını da koymuştum öbür sayfada... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 11.05.2011 - 08:53 tarihinde, fenkli yazdı: kaput altı yalıtım keçesi de var sanırım... dışarıya hiç ses çıkmıyodur ecoboosttan.. tısıl tısıl bebek gibi... yavrum turbo, basınca da ne gider ama.. Kaput altında öyle eskidekiler gibi halıfleximsi bişey değil yastık gibi kalın bir keçe var ve motor yalıtımına çok dikkat edildiği motorun her yerinden belli oluyor,yan duvarlar ve sürücü kabin önünde kalın kalın izolasyon maddeleri var... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 evet izolasyon konusu çözülmüş demekki artık.... hep sessiz sessiz deniyor bakalım görelim.. inşallah.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Y. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 kimse artık focusun dizelleri sesli çalışıyor diyemeyecek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 inşallah... bakacaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap