Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sync 2'yi Nasıl Güncellerim?

Önerilen Mesajlar

6 saat önce, Ozan Kar yazdı:

chrome icin: sag tiklayip baglantiyi farkli kaydet diyin. kaydet dedikten sonra asagidaki kapat yazisinin yanindaki oka tiklayip sakla diyin.

yanlis anlamayin ancak bilgisayardan bu kadar uzakken arabayi bu kadar kurcalamanizi tavsiye etmem sonrasinda daha cok ugrastiracak hatalar yapmaniz ihtimal dahilinde. 

Ben denememiştim. Çalışıyormuş. 🙂

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 1 yıl sonra...
7 saat önce, Burak Gazioğlu yazdı:

Semih bey benm araç focus 4.5 2023 active multimedya güncellemesi 2.5 gözüküyor sizin bu güncellemeyi yapabilirmiyim bu araca?

Yapamazsınız. Bu konu 2016 ve öncesi araçlar için.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 1 ay sonra...
10 saat önce, Mustafa Demirelli yazdı:

Semih bey merhabalar benimde Sync 2 güncelleme yapmaya ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz

Bağlantı sorunu yaşıyorsanız önce sıfırlama yapın.

Güncellemeyi nasıl yapacağınız burada yazıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

38 dakika önce, Mustafa Demirelli yazdı:

Abi ana sıfırlama yaptım düzelmedi sürümü 3.08

Daha önceden telefon bağlanıyordu şimdi bağlanmıyorsa başka bir sorun vardır. Güncelleme ile bunun bir alakası yok. Ama illa ben güncelleyeceğim diyorsan paylaştığım sayfada 3.10'a ait dosya bağlantısı var. Orada yazanları adım adım takip edeceksiniz. Bu konunun ilk sayfasında, aynı zamanda sayfanın en üstünde önerilen mesaj olarak sabitledim. Daha nasıl anlatayım bilemedim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

26.06.2018 - 14:30 tarihinde, Semih O. yazdı:

Yazılım sürümünüzü kontrol etmek için

Ayarlar -> Yardım -> Sistem Bilgisi şeklinde ilerleyebilirsiniz. Sarı ile işaretlediğim alan yazılım versiyonunuzu gösterir.

image.png.840a6e3f0435f76ea967a48cce613e37.png

Sync 2'nin tüm versiyonları aşağıdaki gibi.

image.thumb.png.4927d9c18d7359bb50723157ab714ab7.png

4.32 (3.7) sürümünmden sonra 3.08, daha sonra ise 3.10 geliyor. 4.32'den doğrudan 3.10'a güncelleme yapabilirsiniz.

3.08 (Avrupa için Türkçe dil paketli)

http://ivsu.binaries.ford.com/swparts/Gen2v38build15128updatepackageEULangpack1Rev4.zip 

Ford 3.10'u dil paketlerinden bağımsız olarak yayınladığı için, doğrudan yüklemeye uygun değil. Başka bir kaynaktan yüklerseniz Sync 2'de Türkçe dil seçeneğine sahip olmayacaksınız! 3.08 gibi diğer dillerle birleştirilmiş bir versiyonunu aşağıdaki linkte bir araya getirilmiş olarak bulunuyor.

3.10 (Avrupa için Türkçe dil paketli)

https://drive.google.com/file/d/1RAtE82TxdA5FBEc_hjPlAG46Wvw6EP7u/view?usp=sharing

• Güncellemeyi yapacağınız flash bellek Fat32 olarak biçimlendirilmiş olmalıdır.
  • Sıkıştırılmış haldeki (zip) güncelleme dosyalarını, flash belleğin kök dizinine atacaksınız.

Flash belleği açtığınız zaman klasör görüntüsü aşağıdaki gibi olacak.

image.png.effd6ef0c81bc52e41129945bfb53451.png

Dosyaların yüklenmesi 20-25 dakika civarında sürüyor. Bu nedenle güncellemelerin kontak açık ve araç çalışır durumda yapılmasını öneririm. Herhangi bir elektrik kesintisi vb. durumuda sisteme geri dönülemez şekilde zarar verebilirsiniz.

Yüklemeden kaynaklanabilecek riskler sizin sorumluluğunuz altındadır.

Usbyi takıyorum ekranda görünüyor ama sonrasında hiçbir şey olmuyor ne yapmalıyım

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.