Semih O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2018 8 dakika önce, H. Cenk yazdı: Özellikle akşamları ortam loş iken bu uygulamanın ekran renkleri ve fontları , geniş ekranlı göstergenin fontları ve renklerile çok çok yakın. Sanki ikisi bir setmiş, orijinalmiş gibi görünüyor. Avuntular ? Latife ediyorum elbette abi güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2018 Bir saat önce, Semih O. yazdı: Avuntular ? Latife ediyorum elbette abi güle güle kullan. Tabii ki kendimi avutuyorum ?? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Kartal Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2018 27.06.2018 - 10:25 tarihinde, BurakHAN yazdı: https://play.google.com/store/apps/details?id=luo.speedviewgps Hocam değeri bilinmiyor sanırım markette ararken alt sayfalarda çıkıyor. ? Gösterge renklerini dilediğimiz renge ayarlayabiliyoruz. Bmw dashboard a çok benziyor. Haklısınız hocam ayrıca da ses çıkartması biraz rahatsız ediyor tıkır tıkır ama nazarlık işte ? --2 dakika sonra eklendi-- Onu titanium ekran gibi yapsak maliyetli mi ? ? Onu araca nasil uygulicam peki bilgi verirmisin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2018 12 saat önce, Barış Kartal yazdı: Onu araca nasil uygulicam peki bilgi verirmisin Uygulama derken , bu android multimedya sistemleri için. Aracınızda android multimedya var mı ? Varsa eğer internetten play store a bağlanıp indireceksiniz veya bir yerlerden apk sını bulup USB ile multimedyaya yükleyeceksiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Kartal Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2018 5 saat önce, H. Cenk yazdı: Uygulama derken , bu android multimedya sistemleri için. Aracınızda android multimedya var mı ? Varsa eğer internetten play store a bağlanıp indireceksiniz veya bir yerlerden apk sını bulup USB ile multimedyaya yükleyeceksiniz. bu teyıp var orjınal ama nasıl olacak apk ındırdım gormedı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2018 1 saat önce, Barış Kartal yazdı: bu teyıp var orjınal ama nasıl olacak apk ındırdım gormedı Android mi bu? Sürümü ne? Play store dan indirdiyseniz programlarda görünür zaten. Dışarıdan apk indirdiyseniz, dosya yöneticisine girip o apk yı bulup çalıştırıp, programı kurmanız lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Yğ Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2018 Bunu telefondan indirip oradan aracın android cihazına atsak calisirmi bide araçta navigasyon veya GPS açık olmak zorunda mı programın çalışması icin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Korkut Tahaoglu Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2018 Sync 3 ile olmaz sanırım bu uygulama? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2018 Linkten kefil değilim, virüs girer bilemem. Sizin sorumluluğunuz. https://m.apkpure.com/speed-view-gps/luo.speedviewgps Linkteki apk dosyasını bilgisayara indirin. Bilgisayardan bir USB Flash diske aktarın. USB yi arabanın USB girişine takın. Cihazınızın dosya yöneticisinde USByi bulup Apk yı çalıştırın yüklenir ve kurulur. Kurulmuyorsa cihazınızın ayarlarındaki "market dışı uygulamalara izin ver" seçeneğini bulup aktifleyin ve öyle deneyin. --0 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Korkut Tahaoglu yazdı: Sync 3 ile olmaz sanırım bu uygulama? Olmaz sadece Android multimedyalar için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2018 @Barış Kartal sizin sistem windows mobile, ayrıca orjinal değildir üçüncü partidir. dolayısıyla aracınıza uymaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Kartal Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2018 3 saat önce, Olcay Sert yazdı: @Barış Kartal sizin sistem windows mobile, ayrıca orjinal değildir üçüncü partidir. dolayısıyla aracınıza uymaz tesekkurler abı sağol Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BurakHAN Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2018 20.07.2018 - 13:20 tarihinde, H. Cenk yazdı: Burakhan, bu aplikasyonu bize tanıttığın için tekrardan çok teşekkür ederim ? Ben artık sadece bu uygulamadayım . Yandex , Igo falan hiç bir şey açmıyorum . Hocam rica ederim. Zaten ben de araca çok yakıştığı için tanıtmak istedim. Çok araştırmıştım ve bunu tesadüfen bulmam iyi oldu. Ben de hala kullanıyorum dediğiniz gibi şahane ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan Çiçek Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2018 Focus 3 için Otomatik parkı iptal etmeyen Android çıktı mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2018 Evet arkadaşlar uzun yaz tatilimizin ilk trafik cezası gelmiş bulunuyor.Ramazan Bayramın da yaptığımız Çanakkale turunda Lapseki de radara yakalanmışız.235 tl indirimle beraber 176 tl .....? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2018 4 dakika önce, suat coşkun yazdı: Evet arkadaşlar uzun yaz tatilimizin ilk trafik cezası gelmiş bulunuyor.Ramazan Bayramın da yaptığımız Çanakkale turunda Lapseki de radara yakalanmışız.235 tl indirimle beraber 176 tl .....? Başlık yanlış oldu galiba ? Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap