suat coşkun Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2018 (düzenlendi) Haydaa..Şimdi de Ezine den geldi...Çanakkale içinde vurdular beni... şoktan yanlış yere yazmışım... --2 dakika sonra eklendi-- 2 dakika önce, Semih O. yazdı: Başlık yanlış oldu galiba Sorma Semih kardeşim..Arka arkaya gelince.. Eylül 12, 2018 suat coşkun tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2018 12.09.2018 - 11:20 tarihinde, suat coşkun yazdı: Ezine den geldi...Çanakkale içinde vurdular beni... Ezinede girişte çıkışta hep beklerler mesai saatinde lapsekide 500 metrede bir radar var yerlerini bilmiyorsan max 70e sabitleyip çardaktan, lapseki petrole kadar devam --0 dakika sonra eklendi-- geçmiş olsun bu arada 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2018 21 dakika önce, Olcay Sert yazdı: geçmiş olsun bu arada Tşkler Olcay.İlk kez kullandığım yollar.Büyük ihtimal dalgınlığıma geldi.Yoksa şehir içi hız limitlerine uyarım.Posta gelsin bakalım, ne kadar hız yapmışız belli olacak. --11 dakika sonra eklendi-- 40655018098 34HC4237 ÇANAKKALE EZİNE 15.06.2018 19:10 235,00 40655018098 34HC4237 ÇANAKKALE LAPSEKİ 14.06.2018 18:11 235,00 34 dakika önce, Olcay Sert yazdı: mesai saatinde Polislerin görev aşkı depreştiği güne denk gelmişiz demek ki ,mesai saati dışında yemişiz cezaları...Gerçi o günler Ramazan Bayramı günleriydi.Fazla mesai normal.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Vural Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2018 27.06.2018 - 06:28 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Gayet güzel görünüyor. Biraz düşük göstermesi normal, hız göstergesi %5-7 fazla gösterebiliyor. Bir şeye takıldım: Aynaya göz alıcı, dikkat çekici şeyler asmayın bence, sürüş güvenliği açısından sakıncalıdır, dikkat dağıtma potansiyeli nedeniyle. Teşekkürler daha önce açmış olduğum tablet uygulaması konusunda banada aynı öneriyi vermiştiniz ertesi güne çıkardım sade hali daha güzel oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2018 27.06.2018 - 12:51 tarihinde, Doğan Kurban yazdı: Bundan verelim sana abi bu nedir tam olarak ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2018 26 dakika önce, Emrah Karaalan yazdı: abi bu nedir tam olarak ? Sync3 cihaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2018 58 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Sync3 cihaz. Sol üstteki nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2018 10 saat önce, Onur Sezgin yazdı: Sol üstteki nedir? Bi cisim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2018 Abim yakışıklı o yüzden her yere ayna koymuş. Bakınız Kızılay dolmuşları. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2018 2 dakika önce, Mete Turfan yazdı: Abim yakışıklı o yüzden her yere ayna koymuş. Bakınız Kızılay dolmuşları. Ulen hadi Onur müzmin bekar diye bilmiyor. Sen nasıl bilmezsin ebeveyn aynasını ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2018 Ooo abi ebeveyn banyosu varda aynasını yeni duydum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2018 25 dakika önce, Mete Turfan yazdı: Ooo abi ebeveyn banyosu varda aynasını yeni duydum. Arkada oturan küçük bey i takip edebilmek için o ayna. Eli ayağı uslu durmayan tip bizim dana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2018 Evet abi anlaşıldı. Bendede var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Günaydın Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2019 Arkadaşlar merhaba, Konuya farklı bir boyut getirmek istiyorum. Bu konuda bende muzdaribim. Yıl olmuş 2019 Teyipler bilgisayar gibi işletim sistemi olan program yüklenip update edilebilen gelişmiş bir çağda gps ten ortalam hızı %2-5 eksiği yada fazlasıyla gösteren bir uygulama ile çözüm bulmaya çalışıyoruz. Obd cihazı ile wifi yada bluetouth vasıtasıyla bilgi alamazmıyız ? Ben bu konuda kafayı taktım saçma geliyor bana çünkü. Olabilmeli diye düşünüyorum. Bu konuda biraz araştırma yaptım fakat işin ehli birini bulamadım ne yazık ki. Bu konuda düşünce ve tecrübelerinizi merak ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Solakoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2019 Bende indirdim ama çalışmıyor --7 dakika sonra eklendi-- 6 dakika önce, Ali Solakoğlu yazdı: Bende indirdim ama çalışmıyor Android ama program calısıyor hız göstergesi hep 0 da sabit kalıyor gps internet hepsi baglı ve açık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap