Misafir Oluşturma zamanı: Haziran 29, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 29, 2018 İyi günler arkadaşlar. 2012 Focus Hb. Aracımın ön camını orjinaliyle yenilemek istiyorum. Servis, kdv ve işçilik dahil 2000 tl fiyat verdi. Aceba orjinal camı daha ucuza alıp taktırabileceğim bir yer var mı. Veya çıkma temiz cam bulabilirmiyim.? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2018 Kasko yokmu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2018 ben taktırdım ısıtmalı ön cam 600 tl idi iki yıl önce çok bişey fark etmedim.Sadece kışın ısıtmayı açınca sağ taraf çözücü sonradan çalışmamama başladı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2018 Otomatik MesajBu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Bakım - Servis & Yedek Parça kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ANIL Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2018 Sigortadan da senede bir defa değişim hakkımız var diye biliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2018 44 dakika önce, Doğan Kestel yazdı: Yok --4 dakika sonra eklendi-- ? yan sanayi tabi.☺️ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2018 11 dakika önce, ANIL Ö. yazdı: Sigortadan da senede bir defa değişim hakkımız var diye biliyorum. Sigortadan değil kaskodan değişim hakkı var.Ama ondada kasko şirketlerinin %90'ı yan sanayi cam veriyor.Kaskoların cam klozları muafiyetli oluyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2018 18 dakika önce, Doğan Kestel yazdı: Yan sanayi taktırdım zaten. Olimpia marka cam taktırdım ama camda çok dalgalanma oluyo. O yüzden söktürüp orjinaliyle değiştirmek istiyorum ama servisten daha makul bi fiyata başka şekilde taktırabilirmiyim diye merak ettim. Galiba servisten başka yolu yik. Neyse kumbarayı doldurmaya başlayım ben ? Tek alternatifin Fatih Bey'in dediği gibi çıkmacılar gözüküyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2018 50 dakika önce, Doğan Kestel yazdı: Yan sanayi taktırdım zaten. Olimpia marka cam taktırdım ama camda çok dalgalanma oluyo. O yüzden söktürüp orjinaliyle değiştirmek istiyorum ama servisten daha makul bi fiyata başka şekilde taktırabilirmiyim diye merak ettim. Galiba servisten başka yolu yik. Neyse kumbarayı doldurmaya başlayım ben ? kasko poliçesini yaparken klozlara dikkat etmek lazım analaşmalı servis orjinal parça değişimi diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2018 sanayideki camcılarada sorun onlarda da bulunuyor orijinal cam. parçacılarda da olabilir ama hiç görmedim. bizim puntoda fabrikanın taktığı cam olmasına rağmen ön camdan su alma sorunu olmuştu. Silikon yapalım söküp silikonlayıp takalım dedim olmaz dediler, başka yerlerede sordum olmaz dediler. daha doğrusu garantisi olmaz dediler. yani çıkma cama çok güvenmeyin derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap