Zafer Yusoğlu Oluşturma zamanı: Temmuz 8, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 8, 2018 Bu makinayı almayı düşünüyorum . Başka tavsiyesi olan var mı? Fiyatı 1200 e kadar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2018 (düzenlendi) Bir nevi mercedes bmw neyse alttaki arkadaşta onlarin ayarinda emsaldir. Fiyatlari da onlar gibi ? valideye almiştik 3 sene önce 1000 1100 civariydi.. bu model degildi tabi.. bu model olsun diyememde, marka olabilir.. https://www.hepsiburada.com/dyson-cinetic-big-ball-animal-pro-2-toz-torbasiz-elektrikli-supurge-p-HBV00000A0VAE?magaza=Happycomtr&wt_gl=cpc.elk.evelektronigi.pla.supurge-sda&gclid=CjwKCAjw7IbaBRBqEiwA6AyZgv-_5rAlwbWxoXVcizSx_qglD0n7DQeqCuG2aFY1aar7QMMhOcAO7xoC0-wQAvD_BwE#reviews Temmuz 8, 2018 okan ali tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2018 Dyson ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fırat Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2018 45 dakika önce, okan ali yazdı: Bir nevi mercedes bmw neyse alttaki arkadaşta onlarin ayarinda emsaldir. Fiyatlari da onlar gibi ? valideye almiştik 3 sene önce 1000 1100 civariydi.. bu model degildi tabi.. bu model olsun diyememde, marka olabilir.. https://www.hepsiburada.com/dyson-cinetic-big-ball-animal-pro-2-toz-torbasiz-elektrikli-supurge-p-HBV00000A0VAE?magaza=Happycomtr&wt_gl=cpc.elk.evelektronigi.pla.supurge-sda&gclid=CjwKCAjw7IbaBRBqEiwA6AyZgv-_5rAlwbWxoXVcizSx_qglD0n7DQeqCuG2aFY1aar7QMMhOcAO7xoC0-wQAvD_BwE#reviews Bunun yaptıklarını okuyup görünce evde kullandığım süpürgenin gırgır olduğuna karar verdim.:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2018 (düzenlendi) siz temizleyecekseniz alabilirsiniz. toz alerjisi olan bunun haznesini boşaltamaz.. hepa filtreli toz torbalı bosch tavsiye ederim.. dolunca deliğin ağzını kapatan sürgülü kapağı var, çekip çıkarıp çöp kovasına atıyorsunuz. https://www.hepsiburada.com/bosch-premium-sinifin-genius-prosilence-59-elektrikli-supurge-bgl8sil59d-p-EVADO376077 Temmuz 8, 2018 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2018 (düzenlendi) 12 dakika önce, Mehmet Demir yazdı: siz temizleyecekseniz alabilirsiniz. toz alerjisi olan bunun haznesini boşaltamaz.. hepa filtreli toz torbalı bosch tavsiye ederim.. dolunca deliğin ağzını kapatan sürgülü kapağı var, çekip çıkarıp çöp kovasına atıyorsunuz. Hocam tozu dökme kismida önemli ama süpürgenin tozsuz ortamda bile yakaladigi tozu görünce aradaki fark daha net anlaşilir. Diğer markalarla.. Yani günlük kullanimda daha iyi toz almasi, alerjii sahibi için daha avantijli gibi geliyor bana, ortamin tozsuz olmasi anlaminda. Genel olarak diğer süpürgelerde iş görur elbette, bütçede etken secimde diger modeller ortalama 3/1 fiyatina olduğunu göz ardi etmek zor. " Ne kadar ekmek, o kadar ķofte " olayi bir nevi.. Temmuz 8, 2018 okan ali tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2018 Bütçe dyson'a yetmiyorsa bunu değerlendirin. https://www.hepsiburada.com/philips-marathon-ultimate-fc9924-07-toz-torbasiz-elektrikli-supurge-p-EVPHFC9924 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2018 Ben toz torbasız almadım bana mantıklı gelmedi değerlere baktım araştırdım. Sonuçta Rowenta RO6477 modeli aldım memnunum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2018 Mielenin s8310 modelini kullanıyorum emiş gücü mükemmel şuan satıştı bu modeli yok ama diğer modellerini tavsiye ederim toz torbasızların performansının çabuk düştüğü söyleniyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut ç Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2018 hanımda sulu elektirik süpürgesi var.torbaya göre bana daha temiz geliyor.tozu topragı suya karısıyor.koku yapmıyor.araştırmanı tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uğur özsabır Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2018 (düzenlendi) https://urun.n11.com/elektrikli-supurge/rowenta-x-trem-power-ro6954-ea-750-w-toz-torbasiz-supurge-P235516337 kullandıgım ürün bu. rowenta ro 6954 elektrik süpürgeleri artık avrupa standartlarına göre test edililiyor filtreleme parkede toz toplama halıda toz toplama enerji tasarrufu konularında a,b,c,d gibi degerler alıyorlar. en basarılı ürünler 4a olarak sınıflandırılıyor. ben 4a olarak en uygun ürünü arar iken bu cıkmıstı karşıma ve aldım memnunum. yalnız emiş kuvvetli oldugundan halıda hareket ettirmesi biraz kas gücü istiyor ? sonuc olarak tavsiyem 4a bir süpürge olur ama sizin için fitreleme performansı a olan herhangibir süpürge işinizi görecektir. Temmuz 9, 2018 uğur özsabır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Özen Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2018 (düzenlendi) Eşimde de alerji hastalığı olduğu için bu makineyi önermişlerdi bize.7 senedir kullanıyoruz.Tozu suya karıştırdığı için dışarıya vermiyor.Çekiş gücü fevkalade yeterli ,rampalarda bayılmıyor?.Memnunuz ve fiyatı da makul seviyede. https://urun.n11.com/elektrikli-supurge/thomas-twin-t1-temizlik-robotu-P163720937 İNGİLTERE ALERJİ KURUMU SERTİFİKASI Avrupa'nın en önemli ve etkin Alerji otoritesi olan İngiltere Alerji Kurumu Tarafından, Alerji hastalarının yaşam alanlarını Toz, Mite (Toz Akarı), Polen, Kedi-Köpek Tüyü ve Alerjenlerinden %100 e varan oranda emerek arındırdığı ve onları içerisinde hapsettiği, dışarıya aynı oranda temiz hava verdiği, bilimsel olarak test edilip onaylanarak, Alerji Hastalarına Tavsiye Edilebilir Sertifikasını almıştır. Temmuz 9, 2018 Süleyman Özen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2018 İlk msj daki ürünü sipariş ettim. İnşallah iyidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2018 Bir saat önce, Zafer Yusoğlu yazdı: İlk msj daki ürünü sipariş ettim. İnşallah iyidir. Buradan mı? https://www.boyner.com.tr/rowenta-torbasiz-supurge-701834?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=st&v=1.61.9 65 lira da Artiway'den alınır geri. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2018 Aldım bir kere. Artiway ne bilmiiimki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap