Furkan Çiçek Oluşturma zamanı: Temmuz 17, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 17, 2018 (düzenlendi) Merhaba, Akşam saatlerinde trafik denetlemesi için kapatılan şeritteki dubalara çıkan bir araç kontrolü kaybedip bana çarptı. Sağ aynamı kırıp, benim de sol da ki bariyerlere sürtmeme sebep oldu. Tamponun esnemesi ile iç tesisat zarar gördü. Exper telefon açıp parçaların kodunu ve fiyatını öğrenip bana bildir dedi. Ön tesisat kablosu için ; em5t-15k867-aaa ve EM5T15K867ABA şeklinde iki farklı kod buldum. Bunlardan hangisidir? (Otomatik park mevcut) Ayrıca, sensör gözümün tekinin hasar görmüş, onunda kodu lazım. Bilen arkadaşlar varsa sevinirim, exper benden haber bekliyor. Edit: Park Sensörleri.. Temmuz 17, 2018 Furkan Çiçek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2018 Park sensörü sanırım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Furkan Çiçek Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2018 1 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Park sensörü sanırım? Belirtmeyi unutmuşum ? Evet Park Sensörü. Ön Tesisat ve Ön Sensör gözü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2018 Şasenizi özelden gönderirseniz yazayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2018 (düzenlendi) Parça kodları bulunur. Bu siteden sizde bakabilirsiniz site Direk sizi park sensörü sayfasına götürecek. Benim anlamadığım eksper neden sizden istiyor. Servise gidip gerekli dosya açıldıktan sonra zaten bildirilecek. Birde yan sanayi parça kullanmak için istiyor olabilir mi? Temmuz 17, 2018 Teoman S. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Furkan Çiçek Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2018 Tuncay bey saolsun kodları ile birlikte gönderdi. Bilgiye ihtiyacı olabilecekler için; Sis farlı ön sensör tesisat kablosu Parça No.: BV6T-15K867-AAF Focus 3 Ön Sensör gözü, Sağdan ikinci Parça No.: AM5T-15K870-BB57VT 22 dakika önce, Teoman S. yazdı: Parça kodları bulunur. Bu siteden sizde bakabilirsiniz site Direk sizi park sensörü sayfasına götürecek. Benim anlamadığım eksper neden sizden istiyor. Servise gidip gerekli dosya açıldıktan sonra zaten bildirilecek. Birde yan sanayi parça kullanmak için istiyor olabilir mi? Siteyi favlara ekledim, lazım olabilecek bilgiler var. Teşekkür ederim. Sivas'ta Ford yetkili servisi kapandığı için sanayiye götürmem lazımdı. Bir kaç kötü tecrübem olduğu için, ilçede keşfettiğim bir kaportacıya götürdüm. Patron mutlu son istiyor da ki gibi bir adam. Kafadan sıyrık olması dışında işinin ehli. Küçük kaza olduğu için exper gelmedi. Merkezden ilçeye götürmeden önce ayak üstü baktı. Exper benim de arkadaşım zaten. Bana telefon açtı parça kodlarını ve fiyatlarını gönder, tramer belli olsun hemen parçaları isteyelim dedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Akpunar Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2018 Geçmiş olsun kardeşim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2018 geçmiş olsun allah beterinden saklasın ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Furkan Çiçek
Merhaba,
Akşam saatlerinde trafik denetlemesi için kapatılan şeritteki dubalara çıkan bir araç kontrolü kaybedip bana çarptı.
Sağ aynamı kırıp, benim de sol da ki bariyerlere sürtmeme sebep oldu. Tamponun esnemesi ile iç tesisat zarar gördü.
Exper telefon açıp parçaların kodunu ve fiyatını öğrenip bana bildir dedi.
Ön tesisat kablosu için ;
em5t-15k867-aaa ve EM5T15K867ABA şeklinde iki farklı kod buldum. Bunlardan hangisidir? (Otomatik park mevcut)
Ayrıca, sensör gözümün tekinin hasar görmüş, onunda kodu lazım.
Bilen arkadaşlar varsa sevinirim, exper benden haber bekliyor.
Edit: Park Sensörleri..
Furkan Çiçek tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap