H. Cenk Oluşturma zamanı: Temmuz 20, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 20, 2018 Anahtarın mavi parlak Ford logosu aşındı. Beni çok irrite ediyor. Sadece o değişebilir mi, komple anahtar mı değişecek? Kaça mal olur? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2018 bizde kapak o. @ER-OL Otomotivde vardı diye biliyorum ancak sizin sustalı nasıl bilmiyorum ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2018 55 dakika önce, H. Cenk yazdı: Anahtarın mavi parlak Ford logosu aşındı. Beni çok irrite ediyor. Sadece o değişebilir mi, komple anahtar mı değişecek? Kaça mal olur? Ooo bunun satışı zor olur böyle yıpranmaya devam ederse biran önce elden çıkarmak gerek sanki :):) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
H. Cenk
Anahtarın mavi parlak Ford logosu aşındı. Beni çok irrite ediyor. Sadece o değişebilir mi, komple anahtar mı değişecek? Kaça mal olur?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 2 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap