Devran D Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2018 2010 1.6 benzinli focus debriyaj yukarda kavrıyor cok az kalkista sallama var. Hangi marka debriyaj önerirsiniz. Luk, valeo, sacks. Bilyalaridami ayni marka. Volant kimisi degismeli diyor kimisi gerek yok diyor anlamadim Arac 155 binde daha. Yorum bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2018 Otomatik MesajBu konu, Focus II > Ford Garajı > Mk2- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Bakım - Servis & Yedek Parça kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Gök Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2018 ben sacks marka ile değiştirdim. bakım yapmaya yetkili özel servis bunu kullandı. ben volant dişlisini 62 binde değiştirdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Menderes Urun Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2018 23 saat önce, Devran D yazdı: kimisi degismeli diyor kimisi gerek yok diyor anlamadim güvenilir bir yere gidin ve ustanın görüşüne bırakın derim bu kısımlar açılınca daha iyi belli olur değişip değişmeyeceği. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Gökce Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2018 Ben olsaydım şanzıman olayına girmişken volantıda değiştirirdim Belli bir süre volant da ömrünü tamamlarsa yine bir sürü işçilik parası verme riski var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap