Ali T. Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2018 (düzenlendi) Arkadaşlar resimde işaretli yerlere pimli kablo koyarak ve uçlarına birde aux kablosu bağlayarak aux çıkışı alabilirsiniz. Ben kendim yaptım sonuç süper Temmuz 23, 2018 Yakup Çağatay tarafından düzenlendi Görsel silinmiş, tekrar yüklerseniz seviniriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2018 Otomatik MesajBu konu, Focus II > Ford Garajı > Mk2- Genel Bilgiler kategorisinden Mk2- Modifiye > Focus II > Ford Garajı > Mk2- Yaptığımız Basit Modifikasyonlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2018 Profilde 2012 Focus yazıyor, araç mk3 mi mk2 mi? Teyp modeli hangisi? ? Ayrıca diğer ilgili konularımız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2018 Focus 3 de bu şekilde, tam şeması da resimdeki gibi. Radyonun ; 6.pimi : şase 17.pimi : L+ 18.pimi : R+ aux soketine bağlandığında aktif olmalı. makyajlı kasadaki radyo da buna benziyor ama çalışır mı denemek lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Haydar Kaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2018 ne yani koca fabrika bi kaç metre ve aux soketinden mi kaçmış .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadirhan Demir Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2018 22.07.2018 - 10:26 tarihinde, Ali T. yazdı: Arkadaşlar resimde işaretli yerlere pimli kablo koyarak ve uçlarına birde aux kablosu bağlayarak aux çıkışı alabilirsiniz. Ben kendim yaptım sonuç süper bağlantıda probelem yok elm ile aktifleştirmeden bahsedebilirmisiniz orayı anlayamadım ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap