Osman Akan Oluşturma zamanı: Temmuz 24, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 24, 2018 Merhabalar! satılık,alınık ilanları gördüm,ama kiralık ilan göremedim,mümkünse yazlığı günlük&aylık kiraya verebiliriz.bu tür bir ilan konusunu nerede açmamız gerek,teşekkürler. Not:yazlık;Yavansu mh.Kuşadası'nda olimpik havuzu var, detaylarını müsade edildiği yerde açıklarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2018 Aynı yerde açabilirsiniz. Başlığın değişmesi yeterli. --35 dakika sonra eklendi-- @Osman Akan merhaba, satılık bölümünde kurallara uygun konu ve uygun başlık ile demek istemiştim ? Teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2018 4 saat önce, Osman Akan yazdı: Merhabalar! satılık,alınık ilanları gördüm,ama kiralık ilan göremedim,mümkünse yazlığı günlük&aylık kiraya verebiliriz.bu tür bir ilan konusunu nerede açmamız gerek,teşekkürler. Not:yazlık;Yavansu mh.Kuşadası'nda olimpik havuzu var, detaylarını müsade edildiği yerde açıklarım. Yukarda ilettiğim mesaja dikkat ederseniz sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap