Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2012 amacım yeni bir teknoloji olması degildi zaten türk insanının bu konuda verdiği bilimsel cevaplardı.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2012 Peki kart cebimde, arabanın tampona yaklaştım baktım komşunun şımarık kedisi gene tavanda, etrafı kolaçan edip "hazzzkk...ulenn" dediğimde hayvan arabanın altına (muhtemelen) kaçarsa? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2012 açılabilir kumanda ile basarsın kapatırsın canım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2012 Peki ye o an kedi ters bir manevra yaparda arabanın içine kaçarsa Türke gelmez abicim bu donanım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2012 Şaka bir yana güzel özellik. Kartlı sistemden ziyade bence bu güzel, hemen hergün eller dolu arabayla yakın ilişkiye girdiğimden (sürtünmeler vb) gayet çekici bir fikir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 millet yürüyen araba yapar bunlarda bacakla bagaj açmakla uğraşıyolar 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 millet yürüyen araba yapar bunlarda bacakla bagaj açmakla uğraşıyolar samet senin için küfürle açılan araba yapılması lazım.... zaten senin araba seni gÖrünce herbiyeri korkudan açılıyordur... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 açıkcası ben imkanlarımı zorlayıp aldığım sonra hayatımı emanet ettiğim birşeye vurarak yada tekmeleyerek açma işine sıcak bakmıyorum...kumanda da olur basarsın açılır bukadar.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Ya burda tekme yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Abi ayak işi bacak işi sakat. Bence stobunun orada gizli bir mikrofon olacak. Sevgili focus ellerim dolu lütfen arka kapını açarmısın diyeceksin 3 kere düt sesi gelecek falan Sonra açılacak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Ses işine girersek çok farklı şeyler çıkar ortaya çookkk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 (düzenlendi) açıkcası ben imkanlarımı zorlayıp aldığım sonra hayatımı emanet ettiğim birşeye vurarak yada tekmeleyerek açma işine sıcak bakmıyorum...kumanda da olur basarsın açılır bukadar.... İyi de amaç zaten o kumandayı cebinden çıkarıp basamadığın anlarda bagajı açman. Market alışverişi yaptın iki elin de dolu veya bir kucağında bebeğin diğer elinde çantası var . tekme ile bagajı aç elindekini koy, hiç birşeyi yere bırakmana gerek yok . bence çok pratik ve iyi bir özellik. edit: ayrıca tekmeyi tampona falan değil boşluğa doğru havaya atıyorsun Mart 9, 2012 H. Cenk Köse tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Arkadaştan gelen yorum : -Tavanı sıvazlayınca kaputta açılacak mı ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat SAVURKAC Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 süpper olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 en komigide tekme atan insanların günlerce bu işi yaparak testler için çalıştırılması...günde kaç kez tekme atıyorlardı acaba...arkadaşın soruyor nerde çalışıyorsun fordda ...ooooooo iyiyimiş pozisyonun ne...hiç araba tekmeliyorum....sabahtan akşama kadar... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap