2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız
-
Benzer İçerikler
-
Focus 1.0 Ecoboost Sandık motor mu Tamir mi?
Yazan: Orhan Özgür,
- focus
- ecoboost 1.0
- (ve 6 tane daha)
- 13 cevap
- 2.244 görüntüleme
-
- 22 cevap
- 15.315 görüntüleme
-
- 4 cevap
- 855 görüntüleme
-
- 57 cevap
- 7.163 görüntüleme
-
Er-ol Otomotiv 0w30 Ford Onaylı Motul Motor Yağı
Yazan: ER-OL Otomotiv,
- partiküllü
- dizel
- (ve 8 tane daha)
- 5 yanıt
- 1.487 görüntüleme
-
Soru
Ahmet Polatkan
Tüm forum ailesine selamlar.Yeni aracım 2015 model 53 binde dizel trend-x.Aracimi alırken bilgisayar testi yaptırdım.2 problem çıktı.
1.Enjektörlerin bakımı ve ayarı gerekli
2.Intercolor durumu kötü(terleme gördüm dedi usta)
Bu eksiklerini bilerek aldim.Tamirciye gidip ıntercolor gösterdim problem olmadığını söyledi.Enjoktorune bilgisayar ile baktı ve problem yok dedi.Ancak bu arada motor yağ çubuğunu çekip bakınca üfleme var dedi.Bu km de normal değil dedi.Araç filo çıkışlı ben 3.sahibiyim.2 sahibi filodan 45 binde iken almış.Arac ile ilgili servis kayıtlarında km doğru çıkıyor.Enjektör ustasıda km orjinal olduğunda hem fikir.Üfleme yağdan olabilir dediler, bende 45 bin bakımında değişmesine rağmen yağ ve filtrelerini değiştirdim. Benim aklıma takılan tek konu(ortalama hız ve ortalama yakıt göstergesini sifirladim) aracın şehir içi yakıt tüketimi ortalamasinin 11.5 altına düşürememek.(250 km kullandim)Bunun harici araçtan memnunum.Yarın Adana-Ankara arası uzun yolda yakıt ortalamasına da bakacağım ve buraya yazarım.
Yorumlariniz için şimdiden teşekkür ederim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap