Yunus Emre Öztürk Oluşturma zamanı: Temmuz 26, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 26, 2018 Sipariş süreci bitmiştir.Teşekkürler. Öncelikle konuyu soru & sorunlar kısmına açtım, çünkü satış değil aslında bir soru ve talep konusu. Aracım için titanyum donanım versiyonunda olan sürgülü bardaklık ve kayan kol dayama arayışındaydım Rusya'da buldum ama gümrük vergisi ve yüksek kargo nedeni ile alamamıştım bir türlü. Rus sitesinde mesajlaştığım biri eylül sonlarında Türkiye'ye tatile geliyor, gelirken yanımda getiririm dedi. Almak isteyen olursa diye soruyorum, benim hiçbir şekilde kârım vs. yok bunu belirteyim. Benim gibi almak isteyip de alamayan kişilere yardımcı olmak için konu açtım. Önden para vs. vermiyorum ürünler gelince vereceğim. Ben bu şekilde anlaştım. Kesin almak isteyen varsa haberleşelim. Ona göre şu kadar getir diyeceğim. Not: Ürünler sıfır Güncelleme; Talep arttıkça pazarlık şansım artıyor, ürünlerden almak isteyen olursa iletişime geçelim, 25'inde Türkiye'ye geliyor, 20'si son gün talep için. Titanyum kol dayama, sürgülü; 37$ Titanyum kapaklı bardaklık; 32$ ST versiyon deri kapı trimleri; 45$ (4 kapı için) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Hünkarbey Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2018 Merhaba. Benim aracım style paket, yani kol dayama var. Ama kayan bardaklık almak istiyorum. Sizinle iletişime nasıl geçerim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2018 52 dakika önce, Emre Hünkarbey yazdı: Merhaba. Benim aracım style paket, yani kol dayama var. Ama kayan bardaklık almak istiyorum. Sizinle iletişime nasıl geçerim ? Merhaba hocam, kol dayama bende de mevcut ama bu ileri doğru kayan versiyonu. Titanyum donanımda olan kayan kol dayama, bunu belirteyim. Ürünü ben satmıyorum satan kişi Türkiye'ye gelirken yanında benim için getirecek, fazla getirebilirim dedi arkadaşlarına sorabilir misin dedi, almak isteyen olursa bende konu açtım. Bardaklığın geçen yıl satış fiyatı formda bir yere yazmıştım bulamadım 70 Euro civarıydı. Vakit yaklaşsın kesin almak isteyen kaç kişi ise, şu kadar getir diyeceğim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Hünkarbey Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2018 Kol dayama işimi görüyor ama Bardaklık çok işime yarar. Dediğiniz gibi 35 dolar civarlarında olursa beni şimdiden yazın listeye ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2018 1 dakika önce, Emre Hünkarbey yazdı: Kol dayama işimi görüyor ama Bardaklık çok işime yarar. Dediğiniz gibi 35 dolar civarlarında olursa beni şimdiden yazın listeye ? Evet o fiyat civarı. ruble - > dolar -> tl çevrileceği için 1-2 altı üstü olur en fazla. Ürünler sıfır , ilk mesaja yazmamışım sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Do. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2018 Merhaba Yunus Emre bey, kol dayama benim için de 1 adet sipariş verebilir misiniz? Bilgilerimi özelden paylaşıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2018 Merhaba, ben de 1 adet kol dayama sipariş etmek istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2018 Bir saat önce, Yüksel TÜRK yazdı: Hocam sadece sormak istedim. Başka bir ürün isteyebiliyormuyuz. Gerekirse parayı hesabına çıkabilirim sorun değil. Şu deri ürünlerden var sattığı. Başka ürün işine girmek istemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2018 @Yüksel TÜRK yarın tam fiyatını sorayım ama deri olanlar pahalı diye hatırlıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2018 90 dolar gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2018 @Yüksel TÜRK ben teklif ederim hocam. yarın dönerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2018 @Yüksel TÜRK Merhaba hocam, ben fiyatı yanlış yazmışım net bilgiyi şimdi vereyim. Deri olan parçalar, 4 kapı için toplam 4 adet(kapı üstleri dahil değil ve almak istesek de kapı üstlerini yanımda getiremem diyor.). 80 dolarmış, 75 dolar en son dedi. 3-4 dolar kur farkı vs. oynayabilir, ben ne fiyat dediyse onu yazıyorum. Orjinal diyor parçalara ama pek bilgim yok benim bu konuda ama güzel duruyorlar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2018 Bir saat önce, Yunus Emre Öztürk yazdı: @Yüksel TÜRK Merhaba hocam, ben fiyatı yanlış yazmışım net bilgiyi şimdi vereyim. Deri olan parçalar, 4 kapı için toplam 4 adet(kapı üstleri dahil değil ve almak istesek de kapı üstlerini yanımda getiremem diyor.). 80 dolarmış, 75 dolar en son dedi. 3-4 dolar kur farkı vs. oynayabilir, ben ne fiyat dediyse onu yazıyorum. Orjinal diyor parçalara ama pek bilgim yok benim bu konuda ama güzel duruyorlar.. bunlar plastik perçin gibi bir şeyle plastiklere bağlı yani takmak için iyi işçilik lazım yoksa kötü olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2018 en zor kısım kapı yüzünün sökülmesi, söküldükten sonrası kolay. https://www.drive2.ru/b/475660550999638863/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2018 49 dakika önce, Yunus Emre Öztürk yazdı: en zor kısım kapı yüzünün sökülmesi, söküldükten sonrası kolay. https://www.drive2.ru/b/475660550999638863/ Ne kadar ücreti var bu deri kapı iç trimlerinin arkadaş ne zaman geliyor ? bilgi verirseniz memnun olurum:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap