Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Doğru yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 ne gündü ama. Tolga; akvaryum hortumu esnek fitillerde herhangi bir deformasyon yaratmıyor, bagaja da uyguladık kapanmasında bir değişiklik olmadı. Anten kablosu sert o deforme edebilir. not: gönder lastiklerimi gelemicem bu gidişle ben Aydın selam. Adresi yolla gelsin lastikler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Doğru yahu Beğenildi puanını 1 puan kırıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 (düzenlendi) geçen gün kız arkadaşımla gezerken akvaryum satan bi dükkanın önünden geçerken hortum almak aklıma geldi metresini 50 krş dan verdi 10 metre aldım. Bugun hava soğuk olmasına rağmen aşağıya inip yavaş yavaş yaptım.İlk önce kapı içindeki fitillerin içini doldurdum 2 parça halinde . Sonra ta kapıda olan filtreleri doldurdum... ön sol ve on arka kapının kapı ve iç filtrelerini zorda olsa itekleye itekleye soktum..Yardımcı olarak sıvı detarjan yani pirili su ile köpik halie getirdim.Sonuç 2 kapıda 10 metre hortum gitti Hortumu elimle kontrol ettim çok fark olmadı gibi.Kapanması ve kapanış seside aynı gibi.Yola çıktığımızda umarım sesde bi azalma olur.Bi boş zamanımda bi 20metre daha alıp bagaj ve sağ kapılarada yapmayı düşünüyorum. Mart 16, 2012 Emre V. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Konu dışı mesajlar temizlenmiştir. İlgi ve Anlayışınız için teşekkürler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 ya arkadaşlar benim araç 2011 model bu uygulamayı benim yapmam dogru olurmu benim anladıgım kadarıyla fitilleri deforme olmuş kapılaramı uygulanıyor bu işlem yoksa eski yeni farketmez mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 uygun çapta akvaryum hortumu kullanırsanız: ayrıca fitilleri bakımsız bırakmazsanız bir problem olmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 bakım derken nasıl bakım yapmam gerekir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Fitilleri yaralamamalısınız öncelikle Mevsim değişimlerinde vazelin ve pudra karışımı sürmek yumuşak kalmalarını sağlayacaktır. Silikon spreyde sıkabilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Bozoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2013 Öncelikle merhaba, foruma yeni üye oldum. 2009 1.6 TDCi Titanium Focus aracım var. Ford focus kapı fitili ile uğraşmak yerine Renault Symbol kapı fitili alıp takmanızı öneririm. Tek kapı için fiyatı 25 Tl idi. Hem daha etli hem birebir uyuyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2013 Öncelikle merhaba, foruma yeni üye oldum. 2009 1.6 TDCi Titanium Focus aracım var. Ford focus kapı fitili ile uğraşmak yerine Renault Symbol kapı fitili alıp takmanızı öneririm. Tek kapı için fiyatı 25 Tl idi. Hem daha etli hem birebir uyuyor. Özgür bey henüz üye sayılmazsınız lütfen kurallara uyarak özel mesaj kutunuzdaki mesaja göre eksikleri tamamlayınız. Aksi halde üyelik durdurulur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Gülşen Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 bende yapmıs olmama rağmen pekte etkı etttı dıyemem hanı ılk baslarda kapıları daha tok yapıyor ama sonralarda yıne aynı yanı ben pek etkı aldım dıyemem hemde 2 kat çekmeme rağmen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Geçenlerde biyerde okumuştum, megane 2 aracın fitillerini uygulamış birisi gayet de faydasını gördüğünü söylüyordu. Sesi azaltmış belli ölçüde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Ben bugün yaptım. Kesinlikle farkettiriyor. Dış sesi farkedilir ölçüde azalttı. Fakat akvaryum hortumu bence uygun değil. Çünkü ince yapıya sahip. Bauhaus da akvaryum hortumu çapında yeşil renk hortum var. Bu hortumla yapın. Gerçekten farkediyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Bir saat önce, Doğan Kurban said: Ben bugün yaptım. Kesinlikle farkettiriyor. Dış sesi farkedilir ölçüde azalttı. Fakat akvaryum hortumu bence uygun değil. Çünkü ince yapıya sahip. Bauhaus da akvaryum hortumu çapında yeşil renk hortum var. Bu hortumla yapın. Gerçekten farkediyor. Çapı kaç mm. oluyor bu hortumun 12, 16 ve 20 mm. olanları var internette ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap