Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Hafta sonu arkadaşım "https://www.msn.com/tr-tr/finans/ekonomi/ford-190-bin-aracı-geri-çağırdı/ar-AAAmpjL?li=BBpmbhP" linkinde ki haberi benimle paylaştı. Haberin içeriğine göre manuel vitesli 1.0,1.5 ve 1.6 ecoboost motorlu araçların debriyaj sisteminde bulunan bir sorundan dolayı geri çağrılacağı belirtilmiş. Sorunun yazılımla giderilip giderilemeyeceği servisler tarafından test edilecekmiş. Kendimce debriyaj ile yazılımın manuel viteslli bir araçta ne alakası olabilir diye yorum yaparak, haberi çok önemsemedim :). Yalan olabilir, resmi kaynakları beklemek lazım diye düşündüm.
Az önce tekrar aklıma geldi Etisten kontrol ettiğimde aşağıdaki gibi bir uyarı eklenmiş.
"Acil Kampanya
18S07 - ÇAPRAZ ARABA HATTI DEBRİYAJ PATLAMASI.
Tespit edilen ülkenize göre seçtiğiniz aracınızda yapılacak servis işlemlerini kontrol edeceğiz; ülke bilgisi yanlışsa, doğru bilgileri göremeyebilirsiniz.Tespit ettiğimiz ülkeniz: Turkey Bu bilgi yanlışsa, ülkenizi değiştirmek için buraya tıklayın."
Servisi aradım onların sisteminde bu şekilde bir uyarı çıkmadığını belirttiler. Sanırım henüz Türkiye için bir uyarı yok.
daha bilgili ve tanıdıkları olan arkadaşlar bir inceleme yapabilir mi?. Bu işin detayı nedir acaba?. Yurtdışında tanıdığı olanlar varsa belki daha detaylı bilgi alınabilir. Benimki sadece merak, yoksda 150.000 km yapmış ve debriyaj baskı balatasını yeni değiştirmiş biri olarak içim rahat sayılır ?
Soru
Kaan Zaim
Merhaba Arkadaşlar,
Hafta sonu arkadaşım "https://www.msn.com/tr-tr/finans/ekonomi/ford-190-bin-aracı-geri-çağırdı/ar-AAAmpjL?li=BBpmbhP" linkinde ki haberi benimle paylaştı. Haberin içeriğine göre manuel vitesli 1.0,1.5 ve 1.6 ecoboost motorlu araçların debriyaj sisteminde bulunan bir sorundan dolayı geri çağrılacağı belirtilmiş. Sorunun yazılımla giderilip giderilemeyeceği servisler tarafından test edilecekmiş. Kendimce debriyaj ile yazılımın manuel viteslli bir araçta ne alakası olabilir diye yorum yaparak, haberi çok önemsemedim :). Yalan olabilir, resmi kaynakları beklemek lazım diye düşündüm.
Az önce tekrar aklıma geldi Etisten kontrol ettiğimde aşağıdaki gibi bir uyarı eklenmiş.
"Acil Kampanya
18S07 - ÇAPRAZ ARABA HATTI DEBRİYAJ PATLAMASI.
Tespit edilen ülkenize göre seçtiğiniz aracınızda yapılacak servis işlemlerini kontrol edeceğiz; ülke bilgisi yanlışsa, doğru bilgileri göremeyebilirsiniz.Tespit ettiğimiz ülkeniz: Turkey Bu bilgi yanlışsa, ülkenizi değiştirmek için buraya tıklayın."
Servisi aradım onların sisteminde bu şekilde bir uyarı çıkmadığını belirttiler. Sanırım henüz Türkiye için bir uyarı yok.
daha bilgili ve tanıdıkları olan arkadaşlar bir inceleme yapabilir mi?. Bu işin detayı nedir acaba?. Yurtdışında tanıdığı olanlar varsa belki daha detaylı bilgi alınabilir. Benimki sadece merak, yoksda 150.000 km yapmış ve debriyaj baskı balatasını yeni değiştirmiş biri olarak içim rahat sayılır ?
Kaan Zaim tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
18
9
8
7
Popular Days
Eyl 22
18
Eyl 21
15
Eyl 24
10
Ksm 6
8
Top Posters For This Question
Doğan Kurban 18 posts
Mert Yürüyen 9 posts
Kaan Zaim 8 posts
Ozan Kar 7 posts
Popular Days
Eyl 22 2018
18 posts
Eyl 21 2018
15 posts
Eyl 24 2018
10 posts
Ksm 6 2018
8 posts
Popular Posts
Doğan Kurban
Az evvel etis de gördüm. Sonra zaten taşırma kabı için servisi aradığımda kendilerine sordum. Daha önce acil kod girildiğinde arıyordunuz. Şimdi neden aramadınız dedim. Plakadan baktı. Evet dedi siste
Doğan Kurban
Evet serviste işimiz bitti. Yeni yazılım yüklendi. Kavrama kontrolü yapıldı. Kavrama çok iyi durumda çıktı. Taşma kabı sağlam çıktı. Ama oluşan kılcal çizikler içime sinmedi. Yenisini taktırdım. Garan
Cem Boneval
Anlaşılan o ki 1.0, 1.5 ve 1.6 EB motorlarda kullanılan bazı baskılarda sorun var. Bunların hangi modeller olduğu ve hangi üretim tarihleri arasında olduğunu bence Ford henüz kendisi de bilmiyor.
Posted Images
Bu soruda 95 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap