Osman Akan Oluşturma zamanı: Ağustos 1, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 1, 2018 Merhabalar. Google chrome'de video paylaşımı için mp3&mp4 olarak hangi siteyi önerirsiniz? Çoğu site virüs bulaştırmakta. Hayırlı sabahlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2018 Nasıl paylaşım ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Akan Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2018 Merhabalar. Videoyu instagram da paylaşmak için. Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2018 9 dakika önce, Osman Akan yazdı: Merhabalar. Videoyu instagram da paylaşmak için. Teşekkürler. Sayın hocam ben anlayamadım sorunuzu pas diyorum ? Instagram sadece cepten video alıyor onuda direkt kendi uygulaması üzerinden yapabiliyoruz. Farklı bir siteye ihtiyacımız yok. Eğer siz Instagram iletisine video linki vs vermek istiyorsanız buna en iyi yöntem şu an YouTube. İzletmeden, indirilebilir olsun derseniz de wetransfer.com 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap