Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 ilahi Cem abi... şehiriçinde ben de kullanamıyorum zira fiili olarak imkansız kullanmam.. birincisi hız düşük olduğundan zaten devreye girmiyor CC.. hızı yükseltip devreye soksam bu sefer illaki 2 dk içinde fren yapacağım devreden çıkacak.. Ankara için çok manasız.. İstanbul'dakiler (Ogün) nasıl kullanıyor anlamadım.. CC'li model tercihine gelirsek, belki ihtiyaç duyduğum için, belki tüketim toplumu olmanın verdiği gazla özellikle CC olsun istedim.. pişman değilim, yine olsa yine yaparım Ev iş arası giderken ve minibüs caddesinde 3. vites 45 e sabitliyorum (çok az yakıyor denemelisiniz ) Sahil yolunda 4. vites 65 e sabitliyorum. E5 te 5. vites 85 e sabitliyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Ben Kastamonu'da sıklıkla kullanıyorum, işe giderken de 80-90 ve 100 e sabitliyorum. (Hızımız zamanın durumuna göre değişken) Acayip zevkli oluyor. Rehavet derken çok uzun yol yapmadım. Rehavete kapılmadım. Ama uzun yolda da kesinlikle kullanırdım. Rehavet durumu pek olmaz. Rahatlığı süper. CC ile rehavete kapılırım diyorsanız hız sınırlayıcı de kullanılabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
S.Velid Demir Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Ev iş arası giderken ve minibüs caddesinde 3. vites 45 e sabitliyorum (çok az yakıyor denemelisiniz ) Sahil yolunda 4. vites 65 e sabitliyorum. E5 te 5. vites 85 e sabitliyorum Aynı ben ya. :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 ya arkadaş nerelermiş oralar, bize niye hiç öyle trafik denk gelmiyor? hele velid, kardeşim sen ankara'da nerde oturuyosun da aynı öyle sabitliyorsun? bu sabah ankamall yanından (istanbul yolu) gimat'a yarım saatte gidebildim. el insaf.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
S.Velid Demir Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Sabahın 6.30 unda Eskişehir yolu bazen de istanbul yolu. Eryamanda oturuyorum bu arada dikkatini çekerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 ya arkadaş nerelermiş oralar, bize niye hiç öyle trafik denk gelmiyor? hele velid, kardeşim sen ankara'da nerde oturuyosun da aynı öyle sabitliyorsun? bu sabah ankamall yanından (istanbul yolu) gimat'a yarım saatte gidebildim. el insaf.. Trafik olduğu zamanlarda olduğunu bildiğim yerde genellikle araçla çıkmıyorum abi ben Toplu taşımayı kullanıyorum. Ya da yürüyorum. Gideceğim yol 5km altındaysa %70 yürürüm Mesela ev iş arası hafta içi full yürürüm yada nadiren ya gidişinde yada gelişinde minibüse binerim hem gidiş hem geliş bindiğim ayda 1 belkidir Hem spor hem ekonomi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 ya işe giderken çok çok nadiren giderim ben de.. servis var zaten.. nadiren uyanamayıp servisi kaçırıyorum, o zaman arabayla gidiyorum.. velid, 6.30 ise tamam o zaman.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin selçuk Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 23 nisan haftası senelik izin için memlekete gitmiştim, gidiş yolculuğunda toplam 550 km yolda 160 tl lik bir yakıt sarfiyatı (aşırı hız faktörü de etkilidir muhakkak) aynı yol dönüş yolculuğunda % 90 lık kısmını 110 km hıza sabitlenmiş olarak geldim sonuç 120 tl yakıt sarfı. rahatlık açısından çok iyi ancak bazen sıkıcı olabiliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Yasin Soysal Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Ben kendi açımdan faydalı buluyorum. Uzun yolda ayağağımı gazdan esirgemem , bu yüzden çok araca çok yaktırırdım. Hız sabitleyici ile hem az yaktırıyor hemde sağ ayağımı dizginliyorum. Sıkıcı oluyor bazen ama faydasınıda gördüm. Samsun-Çorum yolunda 700m önümdeki araçlar zincirleme kaza yapmıştı. Hepside baya hızlı kullanıyordu(en önde tır , arkada audi a4 , arkasında renault fluence). 100km sabitlemesem ve gaza gelip araca bassam , belkide onların arasında bende olacaktım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Arabamın en çok kullandığım özelliklerinden biri diyebilirim. Seyahat ederken hızınızı sabitleyip, artırıp-azaltabildiğiniz bir özellik, bence her araçta olmalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap