Doğukan Özçelik Oluşturma zamanı: Ağustos 1, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 1, 2018 merhaba abiler, arkadaşlar eşim bugün park ederken aracının sağ çamurluk yerini tırtıklı duvara sürtmüş sizce lokal boya olmadan güzel bir şekilde düzelir mi ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2018 Hasarın çoğu tampon da zaten. Çamurlukta çok az hasar var. Boya gitsin. Kafaya takacak bir hasar yok ortada. 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2018 9 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Hasarın çoğu tampon da zaten. Çamurlukta çok az hasar var. Boya gitsin. Kafaya takacak bir hasar yok ortada. +1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğukan Özçelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2018 10 saat önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Hasarın çoğu tampon da zaten. Çamurlukta çok az hasar var. Boya gitsin. Kafaya takacak bir hasar yok ortada. Öyle mi dersin üstadım, lokal boya mı yaptırayım ? sizce eskisi gibi olur mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2018 Bildiğin iyi bir usta veya serviste yaptır. Ben serviste 2 lokal boya yaptırdım. Memnunum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2018 27 dakika önce, Doğukan Özçelik yazdı: Öyle mi dersin üstadım, lokal boya mı yaptırayım ? sizce eskisi gibi olur mu ? Bunun boya dışında bir çözümü olmaz. Fotoğrafları saklayın ki satarken rahatsız olan olursa nedenini gösterme şansınız olur. Eskisi gibi olması boyacının kabiliyet ve ilgisine bağlı. Bundan iyi olacağı kesin. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğukan Özçelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2018 10 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Bildiğin iyi bir usta veya serviste yaptır. Ben serviste 2 lokal boya yaptırdım. Memnunum. Çok teşekkür ediyorum abi çok sağolun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğukan Özçelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2018 13 saat önce, Cem Boneval yazdı: Bunun boya dışında bir çözümü olmaz. Fotoğrafları saklayın ki satarken rahatsız olan olursa nedenini gösterme şansınız olur. Eskisi gibi olması boyacının kabiliyet ve ilgisine bağlı. Bundan iyi olacağı kesin. Geçmiş olsun. Çok teşekkür ediyorum abi çok sağolun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Doğukan Özçelik
merhaba abiler, arkadaşlar
eşim bugün park ederken aracının sağ çamurluk yerini tırtıklı duvara sürtmüş sizce lokal boya olmadan güzel bir şekilde düzelir mi ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap