Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Farlarım bu arkadaşlar mercek far.ama kısa farlarda problem yaşıyorum önümü 4-5 m anca aydınlatıyor çok kötü.ne tür ampul kullanmalıyım şuan 6000 k 8000 lm led ampul taktım çok kötü. önerilerinizi alabilirmiyim farım beyaz olcak Ankara’da bildiğiniz yer var mı ve ampul önerilerinizi alabilirmiyim.teşekkürler
Soru
Gökhan Türker
Farlarım bu arkadaşlar mercek far.ama kısa farlarda problem yaşıyorum önümü 4-5 m anca aydınlatıyor çok kötü.ne tür ampul kullanmalıyım şuan 6000 k 8000 lm led ampul taktım çok kötü. önerilerinizi alabilirmiyim farım beyaz olcak Ankara’da bildiğiniz yer var mı ve ampul önerilerinizi alabilirmiyim.teşekkürler
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
15
12
8
5
Popular Days
Ağs 2
64
Ağs 3
5
Ağs 4
2
Ağs 5
1
Top Posters For This Question
Gökhan Türker 15 posts
Çağdaş Kolcuoğlu 12 posts
Doğan Kurban 8 posts
suat coşkun 5 posts
Popular Days
Ağs 2 2018
64 posts
Ağs 3 2018
5 posts
Ağs 4 2018
2 posts
Ağs 5 2018
1 post
Popular Posts
Semih O.
Çağdaş Bey, niye bu kadar gereksiz ısrarla ve alakasız bir sürü yorum yazdığını anlamakta güçlük çekiyorum. Yoruldum yeminle. Özet geçeyim. 1. Ben dinamik led diye bir şey yok
Yakup Ç. A.
Yasak ama dediğiniz ampüller. Yollarda bizi rahatsız eden bir şeyi önermek pek mantıklı gelmiyor ?
Semih O.
Yani özetle Dinamik Led diye bir şey yok.
Posted Images
Bu soruda 71 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap