Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Araçla yola çıktıktan 30 saniye sonra ekranda "Start/Stop arızası, servis gerekli" uyarısı çıkıyor, paneldeki kapatma düğmesi aktif görünüyor ve her basışımda aynı uyarıyı sesli bir şekilde veriyordu.
Sonra fark ettim ki silecekler de çalışmıyor ve otomatik far kapanmıyor.
Servise bıraktım.
Kısa sürede sorunu buldular.
Tahminimce akü başı tam oturmadığı için oksitlenmeye neden olmuş, ve miktar artınca akü başına monte akü voltaj takip modülünü de yemiş.
Ufacık parça ama 600 TL üstünde fiyatı var, dış satışa da kapalı olunca parçacımdan ucuza alamaım ve Otosan'ın kucağına oturduk.
Tabii devre üzerindeki bir sonraki modülün de etkilenmiş olması olasıymış, adını söylediler de hatırlayamadım şimdi, o çok daha pahalıymış.
Soru
Cem Boneval
Genel Sohbet'te kısaca bahsetmiştim.
Araçla yola çıktıktan 30 saniye sonra ekranda "Start/Stop arızası, servis gerekli" uyarısı çıkıyor, paneldeki kapatma düğmesi aktif görünüyor ve her basışımda aynı uyarıyı sesli bir şekilde veriyordu.
Sonra fark ettim ki silecekler de çalışmıyor ve otomatik far kapanmıyor.
Servise bıraktım.
Kısa sürede sorunu buldular.
Tahminimce akü başı tam oturmadığı için oksitlenmeye neden olmuş, ve miktar artınca akü başına monte akü voltaj takip modülünü de yemiş.
Ufacık parça ama 600 TL üstünde fiyatı var, dış satışa da kapalı olunca parçacımdan ucuza alamaım ve Otosan'ın kucağına oturduk.
Tabii devre üzerindeki bir sonraki modülün de etkilenmiş olması olasıymış, adını söylediler de hatırlayamadım şimdi, o çok daha pahalıymış.
Sipariş verdik parçayı haftaya göreceğiz durumlar nedir.
Hani bu da bir çeşni olsun diye paylaşayım dedim.
Akü başı dışarıdan bakınca kolay görünmüyor, ya aküyü çekmek ya da aradan görmeye çalışmak lazım.
O kadar servis gittik geldik kimsenin de aklına bakmak gelmemiş.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 22 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap