Gökhan Türker Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2018 Bu difüzör nasıl sizce ve Ankara’da uygun fiyata nerde bulabilirim egsozlar görüntü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2018 Otomatik MesajBu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Mk3- Modifiye > Focus III > Ford Garajı > Mk3- İç & Dış Görünüm kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2018 Madem fikir sordunuz, kişisel fikrimi söyleyeyim. Çirkin ve abartılı buldum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2018 kesinlikle canlı görmeden almayın, kötü duruyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2018 Pek rüküş... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Türker Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2018 Çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BurakHAN Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2018 Sedan Focusa bu tarz difüzörler hatta tampon rengi difizörler hiç yakışmıyor. Tavsiye etmem ama yine de zevk sizin ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2018 05.08.2018 - 06:31 tarihinde, Ozan Kar yazdı: canlı görmeden almayın, kötü duruyor. +1 canlısını görünce aynen böyle demiştim o zamana kadar eski aracım için istiyordum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Türker Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2018 Dün focusun birinde gördüm de dediğiniz gibi çirkin duruyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2018 Gökhan hiç bulaşma hocam bu işe. İlla ki kibar bir modifiye olsun dersen, araçtaki siyah plastikleri gövde rengine boyatabilirsin. Ama oem olmayan akseuarları takmayın, bir şekilde sırıtıyor ve rahatsız ediyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orhan Aslan Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2018 2013 Model fiestam vardı difizör spoiler müthiş duruyordu ama maalesef ki focus modifiyeyi kaldıran bir araç değil özellikle sedanı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Türker Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2018 7.08.2018 - 16:54 tarihinde, Mert Yürüyen yazdı: Gökhan hiç bulaşma hocam bu işe. İlla ki kibar bir modifiye olsun dersen, araçtaki siyah plastikleri gövde rengine boyatabilirsin. Ama oem olmayan akseuarları takmayın, bir şekilde sırıtıyor ve rahatsız ediyor. Böyle apaçi bişey istemiyorum sen beni anladın.ufak tefek dokunuşlar iç kısımlarda direksiyon dikişlerini mavi yapıp rs logosu koymak torpido gibi yerleri kadife kaplamak ddışında işte jantları rs gibi gri mi boyatsam mesela . Zaten araba modifiyeyi kabul eden bi araba değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl DAŞÇI Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2018 Denemeden Birşey Belli Olmaz Ben Yapmayı Düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Türker Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2018 @Anıl DAŞÇI fotoğraflarını bekliyorum difüzör sonrası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Gök Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2018 sedan focuslar sanki modifiyeye yada extra bir şeye ihtiyaç olmayacak bir araç. yeterince spor görünüyor zaten. özellikle f3 ve makyajlısı --0 dakika sonra eklendi-- sadece f2 trend e sis farı taktırmıştım başka bir şey yakıştıramamıştım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap