Cengiz Dönmez Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2018 Selamun aleyküm öncelikle aracım focus 2016 titanyum holojen orjinal anpulleri çıkarıp beyaz şimşek olanlarla değiştirmek istiyorum kısa uzun sis ayna altına hangi ampulleri seçmem gerekiyor değiştiren varsa fotograf ekleyebilir yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Can Güldalı Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2018 (düzenlendi) 2 dakika önce, Cengiz Dönmez yazdı: Selamun aleyküm öncelikle aracım focus 2016 titanyum holojen orjinal anpulleri çıkarıp beyaz şimşek olanlarla değiştirmek istiyorum kısa uzun sis ayna altına hangi ampulleri seçmem gerekiyor değiştiren varsa fotograf ekleyebilir yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar. xenon değil led olanlar şimşek etkili, kısalar focusResim veya Eklenti Ekleyin ta hata veriyor dikkatli seçmeniz gerekmekte ben aliexpress ten aldım memnunum kısa+uzun Ağustos 4, 2018 Eren Can Güldalı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2018 Otomatik MesajBu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Mk3- Modifiye > Focus III > Ford Garajı > Mk3- Mekanik & Motor kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2018 bu konuların/soruların bittiğini görebilecek miyim bir gün çok merak içersindeyim... 3 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2018 2 saat önce, Ozan Kar yazdı: bu konuların/soruların bittiğini görebilecek miyim bir gün çok merak içersindeyim... Dimi? Her 2 konudan 3’ü bu olmaya başladı. Hayırlısı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ANIL Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2018 Şahsen ben söylediğiniz farlarla karşımdan geldilermi uzunları yakıyorum...Orjinalinde yoksa arabanın çakmasına da gerek yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap