Kadircan Yılmaz Oluşturma zamanı: Mart 9, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 9, 2012 Focus III 1.6 TDCİ x paket Aracım da lastik basınç göstergesi varmıdır? varsa nerede oldğu hakkında bilgilndrilmek istyrm tşkerler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Kitapçığı iyi okumadınız galiba.... Sistemsel bir uyarı mevcut, sensörden bağımsız olarak...Ama test etmedik...İyi bakın göreceksiniz.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Aracınız ile birlikte size verilen kullanım kılavuzunun 80. sayfasında. Uyarı ışıkları ve göstergeler ile ilgili bilgilendirme mevcuttur. Benim bildiğim lastik basınç göstergesi yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kadircan Yılmaz Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 kullanım kılavuznu karıştrdım göremdm,lastik basıncı düştüğü zmn motor arızalı uyarı yazısını veriyrmş araç öyle duyum aldım pek inandırcı gelmedi,,, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Öyle birşey vermesi çok mantıksız. Motor ile ilgisi olan birşey değil çünkü Focus 3 tit-x kullanıcısı olan arkadaşlar. Konuyu gÖrdüklerinde onlarda bir kullanıcı olarak yorumlarlar konuyu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kadircan Yılmaz Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 banda elbet mantıksz geldii bilgim olmdğı için bu konuda bunu yorumlamak istdm:) tşkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 İlgili Detaylı bilgiyi arama kısmı ile bulabilirsiniz...Şimdilik benden gelsin Tıklayınız - Basınç Uyarı Hakkında Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 benim arabanın ki dün sert bi çukurdan geçtikten sonra yandı arkadaşlar. Daha sonra ayarlarını yeniledim ve söndü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Ne gibi birşey yandı tam olarak? Ne yazdı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 hız kadranında sarı renk olarak lastik ikonu çıktı. uyarı sesi verdi. Arababı kapatım her çalıştırdığımda uyarı sesi geliyordu. ayarlar menüsü-- sürücü desteği--lastik basıncı' nı seçip "ok" tuşuna basılı tuttum ve yeni ayar geçerli oldu 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Paylaşım için teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Arkadaş kıbrısta ama yakup. Ordaki araçlar avrupadaki araçlar gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Arkadaş kıbrısta ama yakup. Ordaki araçlar avrupadaki araçlar gibi Artık varsa, ne göreceğimizi anlamış olduk.. Arkadaştan VIN (Şase no) alabilirsek parça var mı kontrol edebiliriz, eğer yok ve uyarı geliyorsa kitapçıkda ki sistem var demektir.. örnek gibi; Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Artık varsa, ne göreceğimizi anlamış olduk.. Arkadaştan VIN (Şase no) alabilirsek parça var mı kontrol edebiliriz, eğer yok ve uyarı geliyorsa kitapçıkda ki sistem var demektir.. Türkçe kullanma kılavuzununu ilgili sayfalarında öyle bir uyarı ışığı ve gösterge yok ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Vay iyiymiş Bende yeni gösterge taktım lastik basınç amblemi var fakat sensörleri mevcut değilde çalışmaz diyordum Hadi hayırlısı --- I am here: http://tapatalk.com/map.php?gpcqvi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Arkadaş kıbrısta ama yakup. Ordaki araçlar avrupadaki araçlar gibi Ve sağdan direksiyonlu --- I am here: http://tapatalk.com/map.php?romcmt Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Kadircan Yılmaz
Focus III 1.6 TDCİ x paket
Aracım da lastik basınç göstergesi varmıdır? varsa nerede oldğu hakkında bilgilndrilmek istyrm tşkerler
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
18
8
6
5
Popular Days
Mar 9
18
Eyl 23
14
Eyl 17
11
Mar 12
8
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 18 posts
Ozan Kar 8 posts
Ömer Yavuz 6 posts
Serdar yaman 5 posts
Popular Days
Mar 9 2012
18 posts
Eyl 23 2014
14 posts
Eyl 17 2014
11 posts
Mar 12 2012
8 posts
Popular Posts
Ömer Yavuz
hız kadranında sarı renk olarak lastik ikonu çıktı. uyarı sesi verdi. Arababı kapatım her çalıştırdığımda uyarı sesi geliyordu. ayarlar menüsü-- sürücü desteği--lastik basıncı' nı seçip "ok" tuşu
Bora A.
Benim araba bildiğiniz gibi full+full...Hafta sonu bir baktım arka sol lastik inik!Çivi girmiş!Ama uyarı ışığı filan yanmdı?Turkiyede yok o sistem:(
Serdar Beylice
Merhaba, Lastik basınç ikazıyla ilgili başıma gelen bir olayı aktarmak istedim, Aracım 2014 TDCI TIT. SP Geçtiğimiz günlerde "lastik basıncı düşük uyarısı" aldığım için lastikçiye gittim ve tamir y
Bu soruda 74 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap