Kadircan Yılmaz Oluşturma zamanı: Mart 9, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 9, 2012 Focus III 1.6 TDCİ x paket Aracım da lastik basınç göstergesi varmıdır? varsa nerede oldğu hakkında bilgilndrilmek istyrm tşkerler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Ve sağdan direksiyonlu --- I am here: http://tapatalk.com/map.php?romcmt kendini ayrıcalıklı zanneden dingiltere halkına verilen araçlardan yani. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 kendini ayrıcalıklı zanneden dingiltere halkına verilen araçlardan yani. Aynen öyle kardeş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2012 Evet arabam sağ direksiyon, donımlarının hepsini bizzat test ettim. Özellikle aracın yüksek hızda eğimli virajlarda ki yol tutuş kabiliyeti. son günlerde burada havalar biraz bozuk. Tabi Türkiye' yle kıyaslayamam. Pazartesi günü fotolarımı koyarım. Bütün sensÖrler aktif.....) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 çok rahatsız edici bir durum..yani bunların maliyeti ne ki...aynı bedeli veriyoruz ama bize gelen araçlarda donanım eksikleri bitmek bilmiyor...burada satılan ful donanımlı aracın dışarıyla farkı olmamalı..... adam zaten ful almak için fazladan ödeme yapıyorsa niye arkadaş niye bu eksikler.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 çok rahatsız edici bir durum..yani bunların maliyeti ne ki...aynı bedeli veriyoruz ama bize gelen araçlarda donanım eksikleri bitmek bilmiyor...burada satılan ful donanımlı aracın dışarıyla farkı olmamalı..... adam zaten ful almak için fazladan ödeme yapıyorsa niye arkadaş niye bu eksikler.... Pazar gereksinimleri, her firma böyle Full diye bir kavram yok zaten galeri işi bunlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Bize ne getirseler zaten adı hep full oluyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 farkındaysanız bende misilleme olarak ful olarak yazadım.. full olarak değil....neticede pazar böyle.... :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2012 Benim araba bildiğiniz gibi full+full...Hafta sonu bir baktım arka sol lastik inik!Çivi girmiş!Ama uyarı ışığı filan yanmdı?Turkiyede yok o sistem:( 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2012 Benim araba bildiğiniz gibi full+full...Hafta sonu bir baktım arka sol lastik inik!Çivi girmiş!Ama uyarı ışığı filan yanmdı?Turkiyede yok o sistem:( Bizde yok yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2012 Nasıl olmaz ya. Aracı alırken donanımları kontrol etmediniz galiba arkdaşlar. ben galeride arabanın üzerindeki donanımları yazan kağıt vardı. gördüm baktım aldım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2012 bide ben dün aracın şase numarasını internete yazım imalat USA diyor. Arabanın ruhsatında da üretim yeri USA Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2012 bide ben dün aracın şase numarasını internete yazım imalat USA diyor. Arabanın ruhsatında da üretim yeri USA Ömer bey, ülkeye gÖre donanım değişir.. 2 çeşit basınç uyarı sistemi var, sensÖr olanı zaten ülkemizde yok..üretim bilgisinde mevcut..Belki diğeri olur diyorduk ama o da yok anlaşılan... Yani olacak diye birşey yok.. Mahsuru yoksa sizin şase no'yu bana Özel mesaj atabilrmisiniz? Bende bi kontrol edeyim Bizim araçlarda bilgi olarak, Lastik Basınç SensÖrleri yok (Eksi) Lastik Basınç SensÖrleri çıkıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2012 Nasıl olmaz ya. Aracı alırken donanımları kontrol etmediniz galiba arkdaşlar. ben galeride arabanın üzerindeki donanımları yazan kağıt vardı. gÖrdüm baktım aldım Ömer Bey bakmaz olurmuyuz satış ve servistekileri çileden çıkardım ben Biraz fazla araştırdığım için olsa gerek ama yok yok işte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2012 arabanın evrakları yanımda değil şuan oğlumla uykuya dalmak üzereyiz. yarın artık ) üzülüyorum bu kadar paralar veriliyor. ancak ülkeye göre donanım gönderiliyor. yazık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2012 arabanın evrakları yanımda değil şuan oğlumla uykuya dalmak üzereyiz. yarın artık ) üzülüyorum bu kadar paralar veriliyor. ancak ülkeye gÖre donanım gÖnderiliyor. yazık Bu dünyanın vazgeçilmez gerçeği her ülkenin gereksinimleri ve ihtiyacı farklı oluyor... Mesela sizde koltuk ısıtma var mı ? varsa nekadar gereksiz değil mi ? Mesela F2 lerde prizler tit'de standartda ama avrupa'da opsiyondu her donanımda..Gibi gibi gibi ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Kadircan Yılmaz
Focus III 1.6 TDCİ x paket
Aracım da lastik basınç göstergesi varmıdır? varsa nerede oldğu hakkında bilgilndrilmek istyrm tşkerler
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
18
8
6
5
Popular Days
Mar 9
18
Eyl 23
14
Eyl 17
11
Mar 12
8
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 18 posts
Ozan Kar 8 posts
Ömer Yavuz 6 posts
Serdar yaman 5 posts
Popular Days
Mar 9 2012
18 posts
Eyl 23 2014
14 posts
Eyl 17 2014
11 posts
Mar 12 2012
8 posts
Popular Posts
Ömer Yavuz
hız kadranında sarı renk olarak lastik ikonu çıktı. uyarı sesi verdi. Arababı kapatım her çalıştırdığımda uyarı sesi geliyordu. ayarlar menüsü-- sürücü desteği--lastik basıncı' nı seçip "ok" tuşu
Bora A.
Benim araba bildiğiniz gibi full+full...Hafta sonu bir baktım arka sol lastik inik!Çivi girmiş!Ama uyarı ışığı filan yanmdı?Turkiyede yok o sistem:(
Serdar Beylice
Merhaba, Lastik basınç ikazıyla ilgili başıma gelen bir olayı aktarmak istedim, Aracım 2014 TDCI TIT. SP Geçtiğimiz günlerde "lastik basıncı düşük uyarısı" aldığım için lastikçiye gittim ve tamir y
Bu soruda 74 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap