Kadircan Yılmaz Oluşturma zamanı: Mart 9, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 9, 2012 Focus III 1.6 TDCİ x paket Aracım da lastik basınç göstergesi varmıdır? varsa nerede oldğu hakkında bilgilndrilmek istyrm tşkerler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Gelmemmi serdarım ama uzak yav Yolun düşünce hatırlat yapalım [emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Acaba lastiklerin havasını indirip uyarıyı mı beklesem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Acaba lastiklerin havasını indirip uyarıyı mı beklesem Yarıya indir havayı 2-3 km yol git bakalım [emoji2][emoji2][emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Yarıya indir havayı 2-3 km yol git bakalım [emoji2][emoji2][emoji2] Olmazsa deneyelim serdarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Yarıya indir havayı 2-3 km yol git bakalım [emoji2][emoji2][emoji2] orjinal olarak olduğunda direk sensörlü koymuşlar, yani yol yapmaya gerek yok direk algılar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 orjinal olarak olduğunda direk sensörlü koymuşlar, yani yol yapmaya gerek yok direk algılar. Ama ekranda bir bilgi veya bir konu yok ayarda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Ama ekranda bir bilgi veya bir konu yok ayarda ayarlarda yoksa zaten yoktur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 ayarlarda yoksa zaten yoktur. Anladım şimdi [emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Benim bildiğim basınç sensörü de olsa, bizim arabalarda ekranda basınç bilgisi gelmiyor. Çünkü bunlar basıncı ölçmekten çok, basınç değişim bilgisini verebilen sensörler. Ekrandaki menüler hepsinde aynı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Geliyor. Eminmisin? yani lastik basıncı 20 psi diyormu? yada 4 lastiğin o anki basıncını gösteren bir menumu var? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2014 Eminmisin? yani lastik basıncı 20 psi diyormu? yada 4 lastiğin o anki basıncını gösteren bir menumu var? Ben uykulu kafa ile üst Mesajı farklı anladım bu bilgiyi bilmiyorum ama bakarız ona da müsait bir ara. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar Beylice Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2014 Ben de basinc sensoru var ama sadece basinc dusukse dusuk uyarisi verebiliyor yani PSI cinsinden bilgi vermiyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2015 aracım 2014 focus 3 style ve 27.9.2014 çıkış tarihli .ekranda lastik basınç göstergesiyle ilgili herhangi bir uyarı göremedim.olup olmadığını öğrenebilirmiyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2015 aracım 2014 focus 3 style ve 27.9.2014 çıkış tarihli .ekranda lastik basınç göstergesiyle ilgili herhangi bir uyarı göremedim.olup olmadığını öğrenebilirmiyim. Havasını indirip gezmek en kolayı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Kadircan Yılmaz
Focus III 1.6 TDCİ x paket
Aracım da lastik basınç göstergesi varmıdır? varsa nerede oldğu hakkında bilgilndrilmek istyrm tşkerler
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
18
8
6
5
Popular Days
Mar 9
18
Eyl 23
14
Eyl 17
11
Mar 12
8
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 18 posts
Ozan Kar 8 posts
Ömer Yavuz 6 posts
Serdar yaman 5 posts
Popular Days
Mar 9 2012
18 posts
Eyl 23 2014
14 posts
Eyl 17 2014
11 posts
Mar 12 2012
8 posts
Popular Posts
Ömer Yavuz
hız kadranında sarı renk olarak lastik ikonu çıktı. uyarı sesi verdi. Arababı kapatım her çalıştırdığımda uyarı sesi geliyordu. ayarlar menüsü-- sürücü desteği--lastik basıncı' nı seçip "ok" tuşu
Bora A.
Benim araba bildiğiniz gibi full+full...Hafta sonu bir baktım arka sol lastik inik!Çivi girmiş!Ama uyarı ışığı filan yanmdı?Turkiyede yok o sistem:(
Serdar Beylice
Merhaba, Lastik basınç ikazıyla ilgili başıma gelen bir olayı aktarmak istedim, Aracım 2014 TDCI TIT. SP Geçtiğimiz günlerde "lastik basıncı düşük uyarısı" aldığım için lastikçiye gittim ve tamir y
Bu soruda 74 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap