Kadircan Yılmaz Oluşturma zamanı: Mart 9, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 9, 2012 Focus III 1.6 TDCİ x paket Aracım da lastik basınç göstergesi varmıdır? varsa nerede oldğu hakkında bilgilndrilmek istyrm tşkerler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Havasını indirip gezmek en kolayı Ama hava ayarları o.k. lenmediyse bir işe yaramaz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Ama hava ayarları o.k. lenmediyse bir işe yaramaz.. o bizde öyle abi, sensörlü olanlarda nasıl çalışıyor bakmak lazım. Bende bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 o bizde öyle abi, sensörlü olanlarda nasıl çalışıyor bakmak lazım. Bende bilmiyorum. Aynı aynı Polo da da var mutlaka mevcut hava ayarını ok lemek gerekiyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hüseyin Aygün Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2015 Arkadaşlar bu sensörü off yapıp iptal edebiliyormuyuz ??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2015 Arkadaşlar bu sensörü off yapıp iptal edebiliyormuyuz ??? Normalde hayır belki illegal yol ile evet. Bu tür şeyleri iptal etmeyin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hüseyin Aygün Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2015 Normalde hayır belki illegal yol ile evet. Bu tür şeyleri iptal etmeyin. Yakup doğru söylersin katılırım sana emme sensörsüz jant takınca ve servisdekiler de bilemeyince böyle bir yola başvuruluyor. Tahminimce yokuş kalkış desteğini on/off yapan zihniyet bunu da yapmıştır diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2015 Yakup doğru söylersin katılırım sana emme sensörsüz jant takınca ve servisdekiler de bilemeyince böyle bir yola başvuruluyor. Tahminimce yokuş kalkış desteğini on/off yapan zihniyet bunu da yapmıştır diye düşünüyorum. tabiki, yok olarak tanımlanırsa iptal olmuş olur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Caner Bilican Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2019 merhabalar, 2011 model titanium x aracımda menüde lastık basıncı sekmesi gözükmüyor sebebi nedir acaba? bundan onceki aracımda vardı hava bastıgım zaman sıfırlama işlemi yapıyordum faka bu aracımda menüde göremedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2019 30 dakika önce, Caner Bilican yazdı: merhabalar, 2011 model titanium x aracımda menüde lastık basıncı sekmesi gözükmüyor sebebi nedir acaba? bundan onceki aracımda vardı hava bastıgım zaman sıfırlama işlemi yapıyordum faka bu aracımda menüde göremedim. Bundan önceki aracınız 2014+ üstü Focus muydu veya farklı bir araç? Onlarda sensör var(dır) ve menülerinde ilgili yönlendirme var evet. Fakat sizin aracınızda sensör yok, bunu ancak tekerlekler arasında hız farkı var mı diye kontrol eden yazılımla aktif edebilirsiniz ancak bu da sensör kadar efektif çalışmaz ama yine de iş görür. Buradaki 4. maddeyi takip ederek aktif etmeniz mümkün. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2019 10 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Bundan önceki aracınız 2014+ üstü Focus muydu veya farklı bir araç? Onlarda sensör var(dır) ve menülerinde ilgili yönlendirme var evet. bu yasal zorunluluk sensörü mü zorunlu tutuyor yoksa uyarı sistemi olmasını mı? uyarı sistemi ise ford nasıl oldu da sensör koydu, sensörse vag nasıl yırtıyor anlamadım ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2019 14 dakika önce, Ozan Kar yazdı: bu yasal zorunluluk sensörü mü zorunlu tutuyor yoksa uyarı sistemi olmasını mı? uyarı sistemi ise ford nasıl oldu da sensör koydu, sensörse vag nasıl yırtıyor anlamadım ? Sensör zorunlu oldu da, Türkiye’de durum ne bilmiyorum burada da öyle oldu diyorlardı ama ben belge görmedim ? Sorarım fırsat olunca. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2019 50 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Sensör zorunlu oldu da, Türkiye’de durum ne bilmiyorum burada da öyle oldu diyorlardı ama ben belge görmedim ? Sorarım fırsat olunca. A4te hiç bir yerde yok sensör, golfe bakmadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Caner Bilican Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 (düzenlendi) 6 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Bundan önceki aracınız 2014+ üstü Focus muydu veya farklı bir araç? Onlarda sensör var(dır) ve menülerinde ilgili yönlendirme var evet. Fakat sizin aracınızda sensör yok, bunu ancak tekerlekler arasında hız farkı var mı diye kontrol eden yazılımla aktif edebilirsiniz ancak bu da sensör kadar efektif çalışmaz ama yine de iş görür. Buradaki 4. maddeyi takip ederek aktif etmeniz mümkün. anladım sistem var fakat aktif edilmesi gerekiyor ? teşekkür ederim bilgi için ? @Osman Türkol abim destek olursa aktif edebiliriz sanki ? Nisan 10, 2019 Caner Bilican tarafından düzenlendi eksik yazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 3 saat önce, Caner Bilican yazdı: anladım sistem var fakat aktif edilmesi gerekiyor ? teşekkür ederim bilgi için ? @Osman Türkol abim destek olursa aktif edebiliriz sanki ? kablo ve pc ile programda olursa yardımcı olurum çünkü bende bunların hiç biri kalmadı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Kadircan Yılmaz
Focus III 1.6 TDCİ x paket
Aracım da lastik basınç göstergesi varmıdır? varsa nerede oldğu hakkında bilgilndrilmek istyrm tşkerler
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
18
8
6
5
Popular Days
Mar 9
18
Eyl 23
14
Eyl 17
11
Mar 12
8
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 18 posts
Ozan Kar 8 posts
Ömer Yavuz 6 posts
Serdar yaman 5 posts
Popular Days
Mar 9 2012
18 posts
Eyl 23 2014
14 posts
Eyl 17 2014
11 posts
Mar 12 2012
8 posts
Popular Posts
Ömer Yavuz
hız kadranında sarı renk olarak lastik ikonu çıktı. uyarı sesi verdi. Arababı kapatım her çalıştırdığımda uyarı sesi geliyordu. ayarlar menüsü-- sürücü desteği--lastik basıncı' nı seçip "ok" tuşu
Bora A.
Benim araba bildiğiniz gibi full+full...Hafta sonu bir baktım arka sol lastik inik!Çivi girmiş!Ama uyarı ışığı filan yanmdı?Turkiyede yok o sistem:(
Serdar Beylice
Merhaba, Lastik basınç ikazıyla ilgili başıma gelen bir olayı aktarmak istedim, Aracım 2014 TDCI TIT. SP Geçtiğimiz günlerde "lastik basıncı düşük uyarısı" aldığım için lastikçiye gittim ve tamir y
Bu soruda 74 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap