Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2018 6 saat önce, Eren K. yazdı: Çok güzel olmuş emeğinize sağlık teşekkür ederim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Türker Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2018 Güzel olmuş bu yaptıklarını şablona döküp satsan birçok kişi alır bence ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2018 4 saat önce, Gökhan Türker yazdı: Güzel olmuş bu yaptıklarını şablona döküp satsan birçok kişi alır bence ? Bir kaç parçanın kalıbını çıkardım aslında ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Türker Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2018 @Yunus Emre Öztürk bu yaptıklarını bir şablona döktün mü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2018 19 saat önce, Gökhan Türker yazdı: @Yunus Emre Öztürk bu yaptıklarını bir şablona döktün mü Bir iki parçanın çıkardım, kapı cepleri ve ufak tefek yerler kaldı. Milimetrik olması açısından trimlerin sökülmesi gerekiyor kalıp için ve bir kaç kez de deneme yapmak gerekiyor. Aslında tüm kaplanacak yerlerin şablonunu çıkardıktan sonra şablonları CorelDraw'da çizip reklamcılara bilgisayar destekli kesebilir mi soracaktım ama fırsat olmadı bir türlü. Bu şekilde tam orijinal gibi olur. 1 parçanın çizimini de yaptım aslında ama zaman olmadı sormaya. Tabi bunlar da kendi açımdan hem maliyeti artırıyor hem de fazladan zaman kaybı oluyor, biraz ara verdim şimdilik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Türker Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2018 Açıkçası almayı planladım arabayı satmadan inşallah bitirirsinde hem senin işin hem ben işim görülür ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2018 @Gökhan Türker Folyonuz var mı hocam? Varsa size direksiyon altındaki gözün çizimlerini göndereyim, çıktı alıp kesebilirsiniz.. diğer bölgelerin çizimleri şuan yok maalesef. Kapı cepleri için kapı yüzlerini sökmem gerek, sökmüşken yalıtım yapacağım, kumaş trimleri ST'deki deri ile değiştireceğim onun için bekliyor biraz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Türker Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2018 Folyom yok maalesef elim değmedi almaya ama boyutları çizimleri yallarsanız yapmaya çalışırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Türker Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2018 Arkadaşlar focus için kaplama çıkarmış graficartr instigramdan bakabilirsiniz 110 tl diyor ön arka kapı çepleri torpido orta kolçak içi ruhsat koyma yeri --1 dakika sonra eklendi-- Alıp yaptıran arkadaş olursa resim atabilirmi alıcam ben de şehir dışındayım ve 3 ay fln aracın yanında olamayacağım yapan arkadaşlar resim atarsa sevinirim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Kızıltan Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2018 24 dakika önce, Gökhan Türker yazdı: Arkadaşlar focus için kaplama çıkarmış graficartr instigramdan bakabilirsiniz 110 tl diyor ön arka kapı çepleri torpido orta kolçak içi ruhsat koyma yeri --1 dakika sonra eklendi-- Alıp yaptıran arkadaş olursa resim atabilirmi alıcam ben de şehir dışındayım ve 3 ay fln aracın yanında olamayacağım yapan arkadaşlar resim atarsa sevinirim Ben aldım yarın gelecek ama soğuktan dolayı hemen uygulama yapamayacağım. Ocak sonunda yaparım büyük ihtimalle o ara Adanaya gideceğim. ? Yine de atan olmazsa atarım resimleri. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Türker Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2018 Malzemenin resmini atarsanız iyi olur geldiğinde .en azından düşüncelerini kalite vs bakımında yazarsınız bize Bilgi olur teşekkürler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Kızıltan Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2018 3 dakika önce, Gökhan Türker yazdı: Malzemenin resmini atarsanız iyi olur geldiğinde .en azından düşüncelerini kalite vs bakımında yazarsınız bize Bilgi olur teşekkürler Elime geçince bu konuya yazarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2018 Geçen hafta ürünü eşimin aracında uyguladım detaylı bilgi resimler konusunda var https://www.focusclubtr.com/topic/17177-mrsymn-seat-ibiza-10-ecotsi/?page=5&tab=comments#comment-490263 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Türker Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2018 Kalite olarak beğendinimi yani değer mi 110 lira lara Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2018 1 saat önce, Gökhan Türker yazdı: Kalite olarak beğendinimi yani değer mi 110 lira lara Evet değer şöyle ki ibizada kol dayamada orjinalinde var malzeme kalitesi onunla aynıydı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap