Hakan Can Oluşturma zamanı: Ağustos 10, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 10, 2018 Merhabalar, arkadaşlar arabamın (Focus 2015 1.6 TDCi) arka fren balatalarını değiştiricem orjinalinin fomoco olduğu söyleniyo ancak biz bu arabadaki parçaların hangisinin hangi marka olduğunu öğrenebileceğimiz resmi bi site/adres var mı nereden check edebiliriz bu durumu? Kolay gelsin, teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2018 (düzenlendi) Ben bosch aldım iki gün önce bu gün değiştirecem.Orjinali motorcraft ve orjinali en uygun 136 tl bosch 79 tl ikisi de ücretsiz kargo.Bu arada ön frenlerde de bosch kullandım sorun yok tercih sizin. Ağustos 10, 2018 Fatih S. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Can Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2018 Hocam bi arkadaş fomoco dedi şimdi size motorcraft dediniz. Bunun bi standardı yok mu acaba? Ya da yıl yıl değişen bişey mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2018 6 dakika önce, Hakan Can yazdı: Hocam bi arkadaş fomoco dedi şimdi size motorcraft dediniz. Bunun bi standardı yok mu acaba? Ya da yıl yıl değişen bişey mi? İkisi aynı şey. FoMoCo (Ford Motor Company) kurum ismi, Motorcraft yedek parça pazarlama alt kolu. Çoğunlukla yedek parçayı fason yaptırıyorlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Can Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2018 7 dakika önce, Cem Boneval yazdı: İkisi aynı şey. FoMoCo (Ford Motor Company) kurum ismi, Motorcraft yedek parça pazarlama alt kolu. Çoğunlukla yedek parçayı fason yaptırıyorlar. Merhaba Cem bey bu cevap ile aydınlandık en sonunda ? teşekkürler. Peki bu aracın üzerinde halihazırda bulunan sarf malzemelerin/ekipmanlarını öğrenebileceğimiz bi yer var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2018 6 dakika önce, Hakan Can yazdı: Peki bu aracın üzerinde halihazırda bulunan sarf malzemelerin/ekipmanlarını öğrenebileceğimiz bi yer var mı? Çıkarıp bakmak dışında yok bence. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih büyükkale Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2018 56 dakika önce, Fatih S. yazdı: Ben bosch aldım iki gün önce bu gün değiştirecem.Orjinali motorcraft ve orjinali en uygun 136 tl bosch 79 tl ikisi de ücretsiz kargo.Bu arada ön frenlerde de bosch kullandım sorun yok tercih sizin. 79 tl bosch nerde acaba link verebilirmisiniz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Er. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2018 (düzenlendi) Aracım 35 bin km’de ve balatalar resimdeki gibi. Sizce değişim zamanı gelmiş mi? Servis ön balatalara 350 tl dedi + işçilik + fren hidroliği değişimi için toplam 570 tl fiyat verdi, geldiğiniz de birşeyler daha yaparız dedi muhtemelen 500’e inecek. Ağustos 10, 2018 Erhan Er. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2018 Bence acil değil, ayrıca balataları dışarıda yaklaşık 150 TL'ye bulabilir, 50-80 TL işçilikle de değiştirtir yarı fiyatına mal edersiniz. Hidrolik değişimi için de önümüz ilkbaharını bekleyin, 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2018 23 saat önce, Fatih büyükkale yazdı: 79 tl bosch nerde acaba link verebilirmisiniz ? https://urun.n11.com/fren-balatasi/bosch-focus-arka-fren-balata-P47779787 ürün bu ,satıcı bosch car servisi orjinal ürün.Montajına 40 tl verdim.Benim araç 50 binde ve balatalar yarı bile değildi ama çok ses yapıyordu rahatsız oldum ve değiştirdim.Bu arada orj. balatalardı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih büyükkale Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2018 6 saat önce, Fatih S. yazdı: https://urun.n11.com/fren-balatasi/bosch-focus-arka-fren-balata-P47779787 ürün bu ,satıcı bosch car servisi orjinal ürün.Montajına 40 tl verdim.Benim araç 50 binde ve balatalar yarı bile değildi ama çok ses yapıyordu rahatsız oldum ve değiştirdim.Bu arada orj. balatalardı. teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2018 41 dakika önce, Fatih büyükkale yazdı: teşekkürler rica ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Er. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2018 10.08.2018 - 13:47 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Bence acil değil, ayrıca balataları dışarıda yaklaşık 150 TL'ye bulabilir, 50-80 TL işçilikle de değiştirtir yarı fiyatına mal edersiniz. Hidrolik değişimi için de önümüz ilkbaharını bekleyin, Balatayı kendim alıp servise taktıracağım. 250 lirayı geçmez toplam maliyeti diye düşünüyorum. Aşağıdaki ürün doğru ürün müdür? https://urun.n11.com/fren-balatasi/on-fren-balatasi-ford-focus-motorcraft-orjinal-P240326820 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2018 Garanti olması açısından bu bağlantıyı kullanmanızı öneririm: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2018 ben kale marka balata aldım. henüz takmadım ama kullananlar sessiz bir balata tutunmada sıkıntı yok,sadece orjinale kıyasla biraz çabuk bitiyor diyorlar. erol otoda 75 tl. ön balata fiyatı...yerli ürün olması tercih sebeblerimdendi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap