Erhan Er. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2018 Motorcraft ön balataları 150 tl’ye erol otomotivden temin ettim. Fren hidroliği ile birlikte 185 tl’ye serviste değiştirildi. Toplam 335 tl’ye mal oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Koray Demir Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2018 14.08.2018 - 10:30 tarihinde, Serkan erden yazdı: ben kale marka balata aldım. henüz takmadım ama kullananlar sessiz bir balata tutunmada sıkıntı yok,sadece orjinale kıyasla biraz çabuk bitiyor diyorlar. erol otoda 75 tl. ön balata fiyatı...yerli ürün olması tercih sebeblerimdendi.. Kale, Motorcraft’a göre fren mesafenizi 5’te 1 oranında uzatır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2018 19.08.2018 - 00:09 tarihinde, Koray Demir yazdı: Kale, Motorcraft’a göre fren mesafenizi 5’te 1 oranında uzatır. Herhangi bağımsız bir kuruluş ölçümü Üniversite raporu, Teknik testi ve açıklaması var mı ? Sadece öngörümü merak ettim açıkçası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğra Yanık Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2018 Bende Kale kullanıyorum. Bu konu önemli. 5 te 1 demek 40 metre yerine 48 metre demek. Dayanağı var mı acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2018 19.08.2018 - 00:09 tarihinde, Koray Demir yazdı: Kale, Motorcraft’a göre fren mesafenizi 5’te 1 oranında uzatır. Bu kesin ifadenin dayanağını heyecan ve merakla bekliyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Koray Demir Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2018 16 saat önce, Göksel Yaman yazdı: Herhangi bağımsız bir kuruluş ölçümü Üniversite raporu, Teknik testi ve açıklaması var mı ? Sadece öngörümü merak ettim açıkçası Maalesef yok keşke olsa tamamen kişisel deneyim. Bunun sonucu defalarca deneme yapmama rağmen orjinal ekipmana göre fren mesafesini birazcık daha uzattığını gözlemledim. Dolayısıyla kullanma taraftarı değilim ve tavsiye etmem. Siz kale kullanıp sonradan oem balataya geçmemiş miydiniz yanlış hatırlamıyorsam? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğra Yanık Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2018 5 te 1 ile birazcık arasında epey fark olmalı... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2018 Özetle hiç bir nesnel ölçüte dayanmayan, izlenimlerden ibaret ve yanılma payı haliyle yüksek değerlendirmeleri kesin bir dille ifade etmekten kaçınmakta yarar var kanımca. 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Koray Demir Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2018 20 saat önce, Cem Boneval yazdı: Özetle hiç bir nesnel ölçüte dayanmayan, izlenimlerden ibaret ve yanılma payı haliyle yüksek değerlendirmeleri Oem balata dışında tecrübeleriniz var mı varsa anlatınız öğrenelim lütfen? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2018 (düzenlendi) 19 saat önce, Koray Demir yazdı: Oem balata dışında tecrübeleriniz var mı varsa anlatınız öğrenelim lütfen? "Tecrübe"nin değerlendirme için yeterli bir ölçüt olmadığını anlatmaya çalışıyorum zaten. Bunun dışında değişik ustalarla sohbetlerim esnasında farklı balatalarla ilgili Motorcraft'ın G.Afrika kaynaklı geri iadesi yapılan bir serisi dışında (ses yapma nedeniyle) olumsuz kayda değer bir sorun duymadım. Eylül 1, 2018 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2018 (düzenlendi) 30.08.2018 - 15:19 tarihinde, Koray Demir yazdı: Maalesef yok keşke olsa tamamen kişisel deneyim. Bunun sonucu defalarca deneme yapmama rağmen orjinal ekipmana göre fren mesafesini birazcık daha uzattığını gözlemledim. Dolayısıyla kullanma taraftarı değilim ve tavsiye etmem. Siz kale kullanıp sonradan oem balataya geçmemiş miydiniz yanlış hatırlamıyorsam? Kale, Motorcraft, Brembo, Bosch, ferodo ve akabinde, EBC greenstuff gibi birçok marka kullandım. Ben sizin demeniz gibi kesin ve net ifade ile bilgi veremiyorum. Kale'nin focus 2 ve sonrasına bir ara ürettiği balatalarda, kaliper yuvasında hafif boşluk yaptığından bozuk satıhlarda ses yapma problemi vardı. Tek şikayetim o olmuştu. Onun dışında güvenliğimi tehlikeye atacak. En ufak bir izlenimim olmadı. Eylül 2, 2018 Göksel Yaman tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Polat Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2018 2015 aracımın arka balatalarını 2-3 ay önce değiştirdim Bosch aldım fakat bozuk yollarda sağ taraftakinden ses geliyordu serviste bi tanıdığa gösterdim açtı balatanın çenesimi ne varmış orası ses yapıyormuş yuvaya tam oturmadığı için neyse çıkardı bi kaç tane vurdu çekiçle tekrar yerine taktı bu sefer daha sıkı oldu oturdu ses yapmıyor.Şimdi ise sol taraftan aynı ses gelmeye başladı. Sizce balataları komple değişeyim mi yoksa aynı işlemi diğer tarafa da yaptırayım mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap