Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
gece Ankara’dan Çorum’a geçerken debriyaja bastığımda farklılık olduğu hissine kapıldım. Normale göre daha yumuşak gelmeye başladı bastığımda. Çorum’a 20km kala falan da vites değişimlerinde debriyajı bırakırken pedal yarıda bi yerde kalıp yarım saniye içinde yukarı gelmeye başladı. Sanki yarıda kalacak gibi oluyor ama hemen ardından yukarı, yerine geliyor. Evin önüne gelince biraz boşta pompaladım. Normale döndü gibi oldu yine boşluk var gibi de oldu.
bu sorunun neden kaybaklandığına dair bilgisi ya da fikri olan var mı?
garanti şubatta bitti. 60bin bakımına 500km kaldı ama henüz yapılmadı. Önceki tüm bakımlar yetkili serviste yapıldı.
Parça değişimi olacaksa sizce iyi niyet garantisi olur mu?
bu arada 60bin bakımını doşarıda yaptıracağım, malzemeleri aldım er-ol otodan.
Soru
Kerem Bozdoğan
Merhaba,
gece Ankara’dan Çorum’a geçerken debriyaja bastığımda farklılık olduğu hissine kapıldım. Normale göre daha yumuşak gelmeye başladı bastığımda. Çorum’a 20km kala falan da vites değişimlerinde debriyajı bırakırken pedal yarıda bi yerde kalıp yarım saniye içinde yukarı gelmeye başladı. Sanki yarıda kalacak gibi oluyor ama hemen ardından yukarı, yerine geliyor. Evin önüne gelince biraz boşta pompaladım. Normale döndü gibi oldu yine boşluk var gibi de oldu.
bu sorunun neden kaybaklandığına dair bilgisi ya da fikri olan var mı?
garanti şubatta bitti. 60bin bakımına 500km kaldı ama henüz yapılmadı. Önceki tüm bakımlar yetkili serviste yapıldı.
Parça değişimi olacaksa sizce iyi niyet garantisi olur mu?
bu arada 60bin bakımını doşarıda yaptıracağım, malzemeleri aldım er-ol otodan.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
23
7
5
3
Popular Days
Ağs 11
8
Ock 16
7
Mar 2
6
Ağs 18
6
Top Posters For This Question
Kerem Bozdoğan 23 posts
Erdem B. 7 posts
Alper Sakallı 5 posts
Ozan Kar 3 posts
Popular Days
Ağs 11 2018
8 posts
Ock 16 2019
7 posts
Mar 2 2019
6 posts
Ağs 18 2018
6 posts
Popular Posts
Ozan Kar
hidrolik merkezlerden yapma ihtimali yüksek. iyi niyet garantisini zannetmiyorum.
Ozan Kar
belki fikir verir. havasını almayı anlatıyor.
Kerem Bozdoğan
Güncel durum: Yağlanmış dediğim yerlerdeki yağ, bakımlarda yağ filtresi değişirken filtreden akan yağ. herhangi bir kaçak yok. (zaten hiçbir yağ eksilmesi olmadığından kaçak ihtimali zayıf
Posted Images
Bu soruda 48 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap