Yakup Denek Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2018 (düzenlendi) Merhaba. Focus araç için aşağıda fotosunu ekledigim Usb ve aux girisli ürünü sipariş ettim. Araca bağlandığında uyumlu çalışacağını düşünüyorum. Bluetooth cd dvd aux bunları daha önce kullanmadığım için en ideal usb geliyor bana. Sizce nasil? Ağustos 12, 2018 Yakup Denek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2018 Otomatik MesajBu konu, Focus II > Ford Garajı > Mk2- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Mk2- Modifiye > Focus II > Ford Garajı > Mk2- Ses & Görüntü Sistemleri kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem Bozdoğan Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2018 Bu sadece mevcut usb ve aux için uzatma. Aracınızda hali hazırda usb ve aux yoksa işe yaramaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap