Emre Kuvel Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2018 Merhaba arkadaşlar hali hazırda 2014 megane 3 dizel otomatik touch paket aracım var yatırımlık ev alicam 25/30 bin civarı bir paraya ihtiyacım var ve bu miktar iöin kredi cekmek istemiyorum aracımı saticam 65 civarı bir piyasası var km si 57 bin de. Sattıktan sonra en mantıklı secim ford c max lar oldu genelde aracı uzun yol amaçlı kullanan biriyim şehir içinde pek kullanmıyorum.Hafta sonu ufak tefek mesafeler hariç.Çocukta olduğu için C Max ların geniş yapısı ve yüksek tavanı beni cezbediyor. Zaten oldum olası MPV araçları seven biriyim ( c max , scenic , zafira vs.) 2005/06/07 kasa bakıyorum bütçem doğrultusunda.Hem geniş aile tarzı hemde megane dan daha kaliteli bir arac.35~40 bin tl arası bakıyorum aşağıdaki linkteki aracı buldum tek değişeni arka bagaj istenilen yere gösterirsiniz dedi sahibi fiyat konusunda biraz daha inecek ancak aklıma takılan km si ford un dizelini hic kullanmadim kendi aracım da bu km ye kadar hiç bir sorun yaşamadım.Ancak kendi aracım neredeyse bu aracın 3 te 1 i km de bu yüzden çekiniyorum.TDCİ motor 190 bin de çok başımı ağrıtirmi kronik sorunları neler önerilerinizi bekliyorum https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-ikinci-elde-0-gibi-c-max-586450522/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2018 34 dakika önce, Emre Kuvel yazdı: önerilerinizi bekliyorum Bir C-Max kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim. İlandaki kasa Ghia olanını 145 bin km’ye kadar kullandım ve hiç sorun yaşamadım. Satıcının dediği gibi temiz bir araç ise alınır ancak km bakımları muntazam/düzenli ve düzgün şekilde yapılmış olmasının sağlamasını yapmanızı da öneririm... --0 dakika sonra eklendi-- Bagaj kapağının değişmiş olmasının bir önemi yok bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kuvel Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2018 6 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Bir C-Max kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim. İlandaki kasa Ghia olanını 145 bin km’ye kadar kullandım ve hiç sorun yaşamadım. Satıcının dediği gibi temiz bir araç ise alınır ancak km bakımları muntazam/düzenli ve düzgün şekilde yapılmış olmasının sağlamasını yapmanızı da öneririm... --0 dakika sonra eklendi-- Bagaj kapağının değişmiş olmasının bir önemi yok bence. yanıtınız için çok teşekkür ederim araç trend paket sanırım baz donanım bu fiyat aralığında daha üst paket bulabilir miyim ? Ayrıca sonradan takılmış jantlar çok belli sanırım kormetal marka.Bu modellerde en dolu paket ghia oluyor sanırım neyse biraz daha araştıracağım teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2018 31 dakika önce, Emre Kuvel yazdı: yanıtınız için çok teşekkür ederim araç trend paket sanırım baz donanım bu fiyat aralığında daha üst paket bulabilir miyim ? Ayrıca sonradan takılmış jantlar çok belli sanırım kormetal marka.Bu modellerde en dolu paket ghia oluyor sanırım neyse biraz daha araştıracağım teşekkürler Ghia donanım almayı tercih ederim tabiki, sunroof vb fonksiyonel farklılıklar güzel. Fiyat kısmına bir şey diyemem malum piyasa çok değişken ancak şunu söyleyebilirim; yaş itibarıyla temiz araç bulmak zor ve farklı araçlara baktıkça ne demek istediğimi anlayacaksınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2018 8 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: 145 bin km’ye kadar kullandım ve hiç sorun yaşamadım. iyiymiş, bizde o civarda satmıştık. turbo bişey hortumunun çatlaması, alternatör ve elektrikli el freni ile ilgili sıkıntılar aklıma gelen kronik sorunları. sırf koltukları için ghia alınır ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2018 4 saat önce, Ozan Kar yazdı: turbo bişey hortumu Turbo hortumu benimde bırakmıştı kendini ? Sorun yaşamadım derken ufak tefek şeyleri saymadım ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2018 Aynı motora sahip bir focusu arkadaşım 170 bin km de aldı, çok da memnun, bir komşumuz 210 bin km civarında aldı, o arabanın da contası yanmış galiba, contasını değiştirdiler, motorda sıkıntılıymış, çok binmeyin satın bunu falan demişler. Yani motora iyi bakıldıysa üzmeyecektir. Ekspertiz yaptıracaksınızdır illa ki, ancak ekspertiz yaptırılırken özellikle motor kompresyon testi yaptırın. Bir de şöyle bir ürün var. CS Motor Test diye. Bana mantıklı gelmeye başladı. Bununla da bir test yapabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2018 C max tercihiniz çok yerinde.Çok rahat edersiniz.Araç da çok diri görünüyor.Şimdilerde teneke araçlara 25-30 bin istendiği bir dönem de fiyat gerçekten çok iyi.Arkadaşların dediği gibi motoruna baktırın.Sıkıntı varsa pazarlık payınız olur.Pazarlıkla size kalan parayla tamirini yaptırıp uzun yıllar binersiniz. --7 dakika sonra eklendi-- Şöyle 2005-2006 ların fiyatlarına bakayım dedim.İnsanlar tutturursam mantığı ile mi ilan veriyor,anlamadım..2006 model 180 bin de Ghia ya 47 bin tl yazmış... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap