Mustafa Nartkaya Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2018 (düzenlendi) Yanlış anlaşılmasın siyasi polemik amacıyla konu açmadım. Amerikan menşeli otomobillere ek vergi söylentisi var. Konu hakkında bilgisi olan var mı? Kavgada yumruğu biz yemeyelim. ? Ağustos 15, 2018 Mustafa Nartkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2018 Sadece Mustang etkilenir diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2018 https://anasayfa.focusclubtr.com/ford-avrupa-uretim-yerleri-ar-ge-merkezleri/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Nartkaya Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2018 Evet Turhan beyin dediği gibi bir tek Mustang Amerika üretimi gözüküyor. Araba modelli olunca, zaten ödediğimiz vergi az değil. Bir de ek zam gelmesin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2018 Ford ranger modelide abd üretimi diye biliyorum..eğer öyleyse Toyotaya gün doğdu..ama ihtiyacım olsa isuzu alırdım..offf... konuyu niye dağıttıysam... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2018 G.Afrika, verdiğim linkte de yazıyor. ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap