suat coşkun Oluşturma zamanı: Ağustos 16, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 16, 2018 11 aylık kullanımdan sonra C Max bize ilk masrafını yaptırdı.Ön salıncaklar,ön fren diskleri ve tüm fren balataları değişti.İşçilik ve rot balans dahil 1550 tl ye maloldu. Diskler Wod Marka : 280 tl Salıncaklar yerli : 2*240 tl Fren balataları motocraft : 360 tl ( gittim 90 tl lik olandan aldım.Benim usta sağlamcı."Git bunları değiştir motocraft al ,bunları takmam "dedi.) İşçilik : 350 tl Rot balans - lastik yama : 80 tl 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2018 Güzel günlerde sağlıkla kazasız belasız İnşallah. Yan sanayi salıncak alma derdim ama almışsın artık, kısa vadede sorun çıkartmaz umarım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2018 8 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Yan sanayi salıncak alma derdim Hocam orjinali 800 tl civarı.1600 tl yapıyor.Artık dikkatli kullanacağız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2018 geçmiş olsun suat abi ? valla geçen bende yaptırdım usta orjinal dedi ama marka felan söylemedi inş orjinal takmıştır ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2018 (düzenlendi) 5 dakika önce, okan ali yazdı: geçmiş olsun suat abi Bayram üstü ne geçmiş oldu bir bilsen?..Ama yapacak bir şey yok.3000 km yol yapacağız.Sağlık ve güvenlik daha önemli. 5 dakika önce, okan ali yazdı: usta orjinal dedi Parçaları ben gidip alıyorum. Ağustos 16, 2018 suat coşkun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2018 Otomatik MesajBu konu, Fotoğraflar - Videolar > Benim Arabam kategorisinden Otomobiller Hakkında > Bakım - Servis & Yedek Parça kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2018 21 saat önce, suat coşkun yazdı: Fren balataları motocraft : 360 tl Erol oto'dan bir yıl kadar önce 140 tl ye almıştım. Hadi şimdi de olsun 200 TL. Size verilen 360 TL fiyat çok yüksek geldi bana. Hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2018 2 dakika önce, Ümit Vaysaloğlu yazdı: Size verilen 360 TL Ön ve arka tüm balatalar değişti.Parçacıdan fiyat alınca internetten araştırdım.Fiyatlar üç aşağı beş yukarı böyleydi.Dedim ya daha uygunlar vardı,gittik aldık ama ustam takmadı.Motocraft aldık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2018 12 dakika önce, suat coşkun yazdı: Ön ve arka tüm balatalar değişti. Ben ilk mesajınızda ön diskler deyince karıştırdım galiba. Hepsi için 360 TL fena rakam değil. Tekrar iyi günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap