Mustafa Islamcan Oluşturma zamanı: Ağustos 22, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 22, 2018 Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi bayramlar dilerim. Aracımda sol ön tekerden sanki fren yaparsınız ıslık sesi gelir ya o ses geliyor. Ses tam olarak normal yolda giderken yol birden pütürlü asfalt diye tabir ettiğimiz yere gelince bu sesi duyuyorum. Araç 30.000 km de ve daha önce hiç sert çukura girdiğimi hatırlamıyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler... ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2018 Uzaktan bu konuya buradan çare olamayız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Islamcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2018 7 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Uzaktan bu konuya buradan çare olamayız. Evet orası öyle ama internette bazı yorumlar okudum bazıları balata yüzünden diyor. Bazıları teker bilyası vs. Diyorlar, kafam karıştı biraz acaba başka yaşayan arkadaşlar oldu mu çözümü nasıl sağladılar o yüzden bir konu açayım dedim. Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Islamcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2018 Bir ekleme yapmak istiyorum Çukurdan vs. Kasisten geçerken böyle bir ses olmuyor. Sadece pütürlü asfalta gelince sol ön lastikten geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2018 Titreşim artınca sallanan bir şey var, kontrol ettirin herhangi bir yere ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Islamcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2018 Teşekkürler cevabınız için. Bayramdan sonra ilk işim o olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Islamcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2018 (düzenlendi) Arkadaşlar bugün gösterdim aracı hiç bir şey bulunamadı. Her tarafına bakıldı. Test sırasında da ses duyuldu bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz? Neden Kaynaklı olabilir? 30k da bir araç --6 dakika sonra eklendi-- Ön teker rulmanı kaç kmde biter arkadaşlar? http://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/61156-tekerden-gelen-sinir-bozucu-ses.html Bunun gibi ses arkadaşlar Ağustos 27, 2018 Mustafa Islamcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mustafa Islamcan
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi bayramlar dilerim.
Aracımda sol ön tekerden sanki fren yaparsınız ıslık sesi gelir ya o ses geliyor.
Ses tam olarak normal yolda giderken yol birden pütürlü asfalt diye tabir ettiğimiz yere gelince bu sesi duyuyorum.
Araç 30.000 km de ve daha önce hiç sert çukura girdiğimi hatırlamıyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler... ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 6 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap