Semih Ertaşgin Oluşturma zamanı: Ağustos 23, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 23, 2018 Merhaba herkese iyi bayramlar.. 2014 dizel f3 aracımda rolantide duyulan bi ugultu sesi gelmeye başladı. motor sıcakken ve sadece rolantide geliyor yada hafif 1300 dd da duyulan bir ses devirdaim olma ihtimali varmıdır. yada V kayışindan diye tahmin ettim daha önce basin a gelen varsa yardım edebilirse memnun kalırım Tsk. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kıvanç Esli Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2018 araç ilk hareket halinde yapıyor ise uğultuyu balatadan gelen bir ses yada volantdan gelen kronik bir ses olduğu konusunda forumdaki arkadaşlar fikir birliğine varmıştı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Sakallı Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2018 Herhangi bir kasnağın bilyasından veya gergiden olabilir. Gaza basınca ses kesiliyorsa bilyanın ilk bozulmaya başlama evresinde demek. Sorun kayış olsaydı cıyaklardı. Onun da çözümü kayışa/kasnaklara muhtemelen bulaşmış olan yağı veya suyu temizlemektir. Alt muhafaza yoksa yağmur suyu sıçramış da olabilir. Ama sizin sorun bilyadan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Semih Ertaşgin
Merhaba herkese iyi bayramlar..
2014 dizel f3 aracımda rolantide duyulan bi ugultu sesi gelmeye başladı.
motor sıcakken ve sadece rolantide geliyor yada hafif 1300 dd da duyulan bir ses devirdaim olma ihtimali varmıdır.
yada V kayışindan diye tahmin ettim daha önce basin a gelen varsa yardım edebilirse memnun kalırım Tsk.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 2 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap