Oğuzhan G Oluşturma zamanı: Ağustos 26, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 26, 2018 Arkadaşlar merhaba aracımın şoför kapısı iç kısımdaki gri çıta çok yıprandı değişmek mümkün müdür ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih büyükkale Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2018 çıkmasına geçen sene 60 tl istemişlerdi. ben folyo ile kaplattım. aynı renk güzel oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2018 3 saat önce, Oğuzhan G yazdı: Arkadaşlar merhaba aracımın şoför kapısı iç kısımdaki gri çıta çok yıprandı değişmek mümkün müdür ? Motip jant boyası ve vernikle kendim boyadım. Gayette güzel oldu. Hiç yenisine uğraşmayın derim ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Oğuzhan G Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2018 21 saat önce, Doğan Kurban yazdı: Motip jant boyası ve vernikle kendim boyadım. Gayette güzel oldu. Hiç yenisine uğraşmayın derim ben hocam nasıl görünüyor peki beni bayağı rahatsız ediyor bu görüntü biraz takıntılıyım çünkü. --1 dakika sonra eklendi-- 23 saat önce, Fatih büyükkale yazdı: çıkmasına geçen sene 60 tl istemişlerdi. ben folyo ile kaplattım. aynı renk güzel oldu. hocam nasıl bir işlem uygulayacağımı bilmediğim için direk yenisini bulayım dedim.serviste var mıdır acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih büyükkale Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2018 serviste yoksada isterler gelir. bi görüşün fiyat alın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Oğuzhan G Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2018 28.08.2018 - 10:44 tarihinde, Fatih büyükkale yazdı: serviste yoksada isterler gelir. bi görüşün fiyat alın. çok teşekkür ederim sağolun cevaplar için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Oğuzhan G
Arkadaşlar merhaba aracımın şoför kapısı iç kısımdaki gri çıta çok yıprandı değişmek mümkün müdür ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 5 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap