Ahmet Tunc Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2018 Merhaba arkadaşlar benim 2005 model 13 yıldır tek elden bindiğim Ford focus chia benzinli aracımda silindir tekleme hatası verdi motor lambası yanıyordu bilgisayara bağlattım silindir tekleme hatası verdi ustam git buji kablolarına baktır dedi gittim buji kablolarını bujileri değiştirdim hala aynı teklemeyi yapıyor düşük rolantide tekleme yapıyor gaza basınca kesiyor bu neyden kaynaklıdır şimdiden teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alp Kaya Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2018 slm.benim aracımda 4 silindir tekleme hatası verdi.benim araçta sorun siboptaymış.ama aracım lpgli.silindirlerin kompresyonunu ölçtürüp kaçıran sibop varmı baktırabilirsiniz.siboplar sağlamsa ateşleme bobini olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2018 Yapılacak olan sıra ile, buji, buji kablosu, bobin, subap.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ahmet Tunc
Merhaba arkadaşlar benim 2005 model 13 yıldır tek elden bindiğim Ford focus chia benzinli aracımda silindir tekleme hatası verdi motor lambası yanıyordu bilgisayara bağlattım silindir tekleme hatası verdi ustam git buji kablolarına baktır dedi gittim buji kablolarını bujileri değiştirdim hala aynı teklemeyi yapıyor düşük rolantide tekleme yapıyor gaza basınca kesiyor bu neyden kaynaklıdır şimdiden teşekkür ederim
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 2 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap